İnsan bu foruma bakınca sanki GP'lerin yarısından fazlasında angel eyes var zannediyor. Ama yolda bi tane bile görmedim Karşıyaka'da, görsem şöyle çeviricem incelicem:)
Printable View
İnsan bu foruma bakınca sanki GP'lerin yarısından fazlasında angel eyes var zannediyor. Ama yolda bi tane bile görmedim Karşıyaka'da, görsem şöyle çeviricem incelicem:)
Emre bu biraz zevk işidir. Gözüne hangi renk daha hoş geliyorsa onu taktırabilirsin çok fazla düşünürsen aldığında keşke dersin o yüzden birine karar verip taktırmak en doğrusu ;) Chrome angel far 250 xenon 95 toplamda sana 345 tl ye mal olur , sadece 345 tl ye aracın çok farklı bir imaj kazanacak ;)
Bu xenonlar kaliteli mi peki? Ya da hangi markadır?
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...-kampanya.html
İşte bunlar ;)
meraba arkadaşlar ben 1 ay önce punto evo 1.3 multijet aldım full+full buraya geldıgınde xenon taktırdım fakat hıc memnun degılım karşı tarafın çok gözünü alıyo bu arabaya angel eye takabılırmıyım veya önerebileceğiniz uzun/kısa göz almayan xenon far varmı yardımlarınız için şimdiden teşekürler...
şöyle söleyeyim clio 3 ümde angel eyesli farım vardı mercekli ve üstünde 16.000 k xenon kitim vardı ankara alanya arası çok gittim geldim karda kışta yağmurda bir kez olsun sorun yaşatmadı görüntü açısındanda hele ankarada gölbaşı tarafında sis çok oluyor sisli havada bile gayet iyi gösteriyordu bence kişinin bakış açısıyla alakalı evonun çıksın hemen taktıracam
Bende junyan angel far kullanıyorum Far ayarı konusunda biraz sıkıntı yaşadım ama onuda bi şekilde çözgük Çok şükür..
Arkadaşlar arıza lambasını yaktıgını söylemiş aksine orjinallerde ledli park ampüllerinden dolayı zırt pırt yanadı arıza lambası angellerden sonra hiç bi sorun yaşamadım..
Xenon u düşünmüyorsan Osramın 5000 K Beyaz ampülleri var onlar çok güzel görünüyo ve aydınlatmasıda gayet iyi hemde angelin park ampülleriyle aynı renkte olacagını tahmin ediyorum..
Görüntüye gelince 2 ay boyunca far ayarı yaptıramadım karanlıkta gittim resmen hatta geceleri dışarı çıkmadım :D ama angelleri değiştirmeyi hiç ama hiç düşünmedim :D
Ve son birşey daha taktırmadan önce mutlaka ehli bir kişiye silikonlat güzelce ki buhar su alma gibi sıkıntı yaşamayasın hatta 2 kez silikon sürdür üstünden geçsin kuruyunca garanti olur..
Nissan Yedek Parça Far Merceği 399 TL hocam bi xenon mercek taktırabilirsin örneğin ilandaki gibi
hımm oda olabilir tabi saolasın yada işte araştırıyorum iyi xenon bulursam onu taktırcam bakalım..
mercek olmadımı xenon okadar etkili annemin evoda 8000lik var çok iyi göstermiyor sadece selektör yapmak çok hoşuma gidiyor