Abi elime bikaç güne geçecek farlar, ama senin fotoları gördükten sonra sanki içini siyaha boyatsak daha şekil duracak gibi geliyor bana.
Printable View
Abi elime bikaç güne geçecek farlar, ama senin fotoları gördükten sonra sanki içini siyaha boyatsak daha şekil duracak gibi geliyor bana.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın
bağlatma işlemini kaç ytl ye hallettiniz
valla erdi,
para vermedim şirketin işlerini yapan bir elektrikçi ustamız var ona yaptırdım
eeee 35 tane araba gönderiyoz ona bide para alacak hali yok ya
ama bu tarafta olup bağlatmak isteyen arkadaş olursa görüşürüm ustayla
düğme +röle+kablo işçilik 30 tl ye hallettiririm
buda forum üyelerine kampanya olsun
fiyat ii sudan ucuz yeri tam olarak nerde
Coşkun resim için teşekkür ediyorum, zahmet verdim sana. Gayet güzel olmuş valla, dışardan bakıldığında eğilmeden görünme şansı da yok anladığım kadarıyla, iyi bir yer seçimi olmuş, düğme de çok şık, abartı değil, kibar yani ve ışıklı olması güzel. Nerden aldın, ben de bulabilir miyim aynısından?
tolga bey hani mehmet diye biri var ya hani siz tanırsınız onda bu düğmeden var tereciye sormuyor gidiyor kamyoncuya soruyor :D
olm bedava dedin kıvırma şimdi bende istiyorum :D:D
coskun abi çok yakışmıs hayırlı olsun bende sipariş werim gelsin bi takım hemen;) bu arada sis konusunu bulamıyorum sipariş vercem?
Güzel duruyor Coşkun, güle güle kullan...
coşkun hayırlı uğurlu olsun
çok güzel olmuş
güle güle kullan
Darısı başıma yakında geliyor sisler femoliye çok teşekkürler...
Eylemlerim devam edecek...
Özkanın sislerde gönderildi yarın eline ulaşşır .. İsteyen arkdaşlar benimle irtibata geçebilirler 0312 394 15 10 , 0543 727 06 06 mehmet ;)
Hayırlı olsun abi,
Mehmet abinin banada bir sözü vardı ama sene geçti hala tık yok :(
Abi tamam neyse parası verelim bari seri 2 ninkinden yolla yahu :D
Yaw hakikatten buradan devam edelim olmazsa..:D Adam kızacak konusnu esir aldık :D
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...nya-fiyat.html