Arkadaşlar merhaba bu jant hakkında düşünceleriniz ne olur. Sizce egzotik kırmızıda nasıl durur. 16 inc ofsetli ve 5 kg titanyum alışımlı olduğunu söyledi satan kişi malezia malı. FİYAT 700 TL 4X100 - 4X108
Arkadaşlar merhaba bu jant hakkında düşünceleriniz ne olur. Sizce egzotik kırmızıda nasıl durur. 16 inc ofsetli ve 5 kg titanyum alışımlı olduğunu söyledi satan kişi malezia malı. FİYAT 700 TL 4X100 - 4X108
vallahı guzel olur ama sakın ofsetı beyaz yapma jantı oldurursunbende mirin 17 jantını kullanıyorum ve üzerinde 215 40 17 lastık var ve performansta pek sıkıntı yok ağırlığından korkma dıye acıkladım,linlten incelemek ıstersen bakabılırsın. https://forum.grandepuntotr.com/gara...hite-gold.html
hocam şiddetle beyaz jant öneriyorum ve ondan sonra 5 lik yay ..valla tadından yenmez mükemmel olur arabanıza tekrar aşık olursunuz yanak da biraz ödün verceksin ama 45 of of of derim o zaman..
evet aslında beyaz jant cok baktım ama açıkcası pek bulamadım. Bi seçeneğide normal bi jant alıp beyaza boyamak. bunuda düşündüm hatta ve hatta Opel / Astra / 1.6 GL / GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ sahibinden.com'da# bu linkteki kişiyle bile görüştüm aynı jant olsun diye. daha arayış içerisindeyim bide 3,5 yay düşünüyom çünki görsellik ve konforu dengelemem lazım 5 likte araba dolu olunca biyerleri sürter felan ben ayar olurum![]()
doğru haklısınız ama bence arayın beyaz jant bulana kadarmükemmel birşey..boyatınca boya atmaları berbat gösteriyor arabayı..
benim arkadaşımın puntosunda var araç kırmızı renk benim fikrim pek hoş olmadığı seçim senin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri