:D
Printable View
:D
konunun dışıyız ama arkadaşlardan özürdilerim.
hiç sevmezdim. zaten ilk tayin hakkımız çıkar çıkmaz istedik ve fethiyeye geldik allaha çok şükür. neyse sonra özelden mesaj atarsan devam ederiz. sadece arabayı aldığım yer OTO SABIR bizi hiç magdur etmedi. teşekkürlerimi sunarım.
arkadaşlar kusura bakmayın eski derfterler açıldığı için.
valla tabıkı zevk meselesı ama jantlar...........
ıhhh ıııhhh :(
jantların acılen değişmesı gerekıyor, kampanalarda kırmızı olabılır benımkısı tavsıye tabı araba sımsıyah boğulmuş kurtarın benı dıye bağırıyor babacım ya
abicim jantlar siyah dendi boyattık tekrar. tek camlar var fazladan siyah onlarıdamı başka renge boyatsam acaba diye düşünüyorum.
kapı kolları, aynaları ve bagaj kapağına parlak birşeyler takan arkadaşlarımınkinden takdırmayı düşünüyorum. yazın. önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşın dediği gibi kanpanaları kırmıza boyatabilirim öneri için tşk.
ben o nikelaj kaplamaları hiç beğenmiyorum. bence yaptırmayın. aracı spor görünümden çıkartıyor.
Eğer cam filmlerini değiştirmeyi düşünüyor isen, en açık siyah tonunu kullanmanı öneririm. O zaman arabanın siyah boğukluğu biraz daha azalır gibime geliyor.
Ama abi ilk seferde de dediğim gibi; zevk senin, paşa gönül kriterleri. Ben böyle seviyorum diyosan gerisi hikaye... ;)
Keyifli sürüşler dilerim...
cam filminde ben enn açık tonu taktırdım 1 numara arabayı boğmuyor sportif görünüm veriyor, nikelajları , body kiti taktırıp birde farların içini siyaha boyatıp angel taktırısan (benim arabam gibi ,çok mütevaziyimdir!..) nikelajlı plakalık ve özel yazı ilede yazdırırsan süper olur..
kapak değilse yazık etmişiniz güzelim jantlara :(
abicim 1 numara cam filmi en koyu olan diilmiydi? şimdi gidip kömür gibi yapmayalım camları?
Uleee Karaşimşek Punto Olmus Yaaw Amaaugrasmissin Ellerine Saglik Emege Saygi
farklı bir çekiciliği olmuş. dikkat çektiğine eminim.
abi keske jantları boyamasaydın cok kötü olmus
ama zevk meselesi
Siyah Beyaz Kombinasyonu Daha Iyi Olurdu Diye Düşünüyorum. Arakdaşlar Bu Abartin Kullandiği Bagaj üstü Rüzgarliği Nerden Temin Edebiliriz Abart Hariç Adamlar Fiyatlarda Uçmuşlar
Dostum Hayirli Olsun Ama Jantlar Olmamiş.. Cidden üzüldüm. Jantlarina
güzel ellerine sağlık
araban güzel omuş ama krom bir jant olsaymış daha güzel olurdu diye düşünüyorum.Arabadaki canlılığı öldürmüş siyah jantlar.
Araban gercekten cok guzel gorunuyor.Ama ben olsam jantları boyatmazdım.Tabıı kı zevk meselesı.Güle güle kullan.kazasız belasız
Bence jantlar tam olarak siyah boyalı hali çok daha güzel.Muhtemelen fotoğraftan görüp yorum yapmak yanıltıcı oluyor.Bence iki renktense yap yine simsiyah eminim ki çok hoş duruyordur.Benim tek olumsuz gördüğüm far kaşlarıdır.Onun haricinde budur.Yakışır..
jantlar dışında perfect!
merhabalar.benimde kırmızı 2006model yeni kasa yarisim var.bende jantlarımın tamamen siyah olmasını istiyorum aynen bundakigibi..orjinal jant ve kapaklarını siyaha boyaybilirmiyim?ya da yeni jant alsam mı gerekicek?almam gerekiyorsa en ekonomik cozum ne olur?15inç jant kullanıyorum su anda.saygılar sevgiler
jant boyama sitili böyle olmalıydı dha hoş dururdu????
https://img248.imageshack.us/img248/...ks118snyj4.jpg
yinede güsel olmuşş ...kazasız belaasız cezasız
Evet güzel duruyoo
çok sırıtmamışmı benim fikrim olmamış..
bencede güzel duruyo. şimdi bunun tamamı siyah olsa arabayı boğardı. ama arka stoplar çok karartılmış.
janta kırmızı renk attır bence. kenarlardan ince bir kırmızı dön... ara ince direkleri kırmızı yap...
:)
aracını cok siyah boğmuşsun bence ama yinde renkler ve zevkler tartışılmaz bari jantları boyamasaydın ;)
yıllar sonra verılen fıkırler .D
gercekten güzel olmuş herşeyde jantlar hiç gözükmüyor bogmuş rabayı sanki hemşerim bendede siyah punto var yeni aldım kaş olayına taktım folya aldım bir turlu zaman bulamıyorum gülegüle kullan allah kaza bela vermesin.
Yaratıcı ve mantıklı olmuş, çok da şık, güle güle kullanın.
Sivaslımısın?