farların sarı ışığını xenon kullanmadan beyaza çevirme imkanı varmı? halojen ampül ilemi oluyuor varsa önereceğiniz marka,selamlar...
farların sarı ışığını xenon kullanmadan beyaza çevirme imkanı varmı? halojen ampül ilemi oluyuor varsa önereceğiniz marka,selamlar...
'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır'
değişim mümkün ancak yağmurda görüş sıfır kesinlikle tavsiye etmem
Ne Mutlu Türküm Diyene!
xenonlarındamı yağmurda görüşü sifıra düşüyor acaba?
xenon da geçerli değil
ama bence de beyaz ampule sakın yeltenme
Ziyaretçi
hehalde xenpn takacaksak mtech ve philps ten şaşmamak lazım
Bende sadece ampul kullanıyorum yagmurda bi sıkıntı yaşamıyorum.
Xenonda 6000 k kullanan tüm xenonlar yağmurda görüş mesafesi azalır beyazın suyun üzerindeki yansıması tartışılır bazı xenonlar fıs yada xenonlar maximum diye birşey yok..
Ziyaretçi
Bazı araçların sis lambaları sarı oluyor. Bence sarı ışık özellikle siste ve karda daha iyi. Dolayısıyla sarı ışığı beyaza tercih etmek daha doğru olabilir.
Bembeyaz istiyorsan cool blue (philips diye hatırlıyorum) diye bir ampul var...
Bir de %10 daha yaz %50 daha fazla şık veren osram breaker var...
Her ikisini de forumda aratarak bulabilirsin...Ben de buradan öğrenmiştim bu ampulleri...
osram
profıl resmımde osram ampul takılı gayette guzel sık ve kullanıslı hıc sorun yasamadım..
Konu erdiyilmaz tarafından (23/10/2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
ben xenonları edırne serwıste taktırdım markası oyle bılındık bı marka degıl ama serwıs garantısı bızız dedı su ana kadar sorun yasamadım h4 8000kelvın h1 6000kelvın eger dusunursen hem servıste hem fıyat konusunda yardımcı olurum.
Ziyaretçi
ne olursa olsun araclarınızın tum lambalarına xenon taktırmayın ya sisler yada sadece aracıbn farları olmalı dıye dusunutorumm..bu dusuncemın nedenıne inicek olursak..başıma öyle bi olay geldiki 1 mt önümü bile göremedimm..gecen yıl izmire giderken yogun bir sise girdim zaten farlarım xenondu ve görüs 0 dı sise girdim diye halıylen sislerimi açtım ve olay hayal kırıklıgı oldu benım için çunku zaten sis dediğimiz sey bulutun yer yuzune inmesi zaten beyaz ve ısıklarda beyaz olunca goruz 0 oluyo..o anada aklıma uzunlarımın sarı oldugu geldi ve tum farları kapayarak sadce uzunlarla gittim..işte o anda sislerin sarı olması gerektiğine karar verdimm..tabi benim düşüncem..
onrky
1.4 starjet 95hp
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri