Bu durumda xenon taktırmıyormuyuz? Ben sürekli uzun yol yapan biriyim. TAvsiyeniz anladığım kadarıyla fabrika standartlarıyla kullanmamız icab ediyor...
Bu durumda xenon taktırmıyormuyuz? Ben sürekli uzun yol yapan biriyim. TAvsiyeniz anladığım kadarıyla fabrika standartlarıyla kullanmamız icab ediyor...
arkadaşım yukarda açıkladım ancak okumamışsın sanırım. Benim hava atmayla şekille işim olmaz yolumu en iyi şekilde gormek istiyorum dersen yolu en iyi gosteren ışık tonu 4300 Kelvin ısısında oluşan tondur
yani 4300K ampullerdir.
bu rakam arttıkça ışığın rengi maviye yaklaşmaya başlar. 6000K e kadar sürücü için fazla bir fark teşkil etmez ancak 6000 den sonra ozellikle 8000 den sonra hiçbir işe yaramaz farların olacaktır.
https://i249.photobucket.com/albums/...onRenkleri.jpg
2005 ten 2007 ye kadar fiat bravoda 8000 k monza marka
2007 den bu zamana kadar grande puntoda 8000k monza marka xenon kullandım
gece görüşü olarak mükemmel gece yolculuğunda abartısız söylüyorum uzun yakmaya
hiç ihtiyaç duymadan yol alabiliyorsunuz
aldığınız kitin markasının ve kalitesinin de ne olduğu önemli bir faktör
özellikle uzak doğudan ithal olan xenon lar avrupa olanlara göre daha kalitesiz
son olarak şu kadar söyliyim şahsen ben bir daha asla xenon suz araba kullanmam
saygılar
evet uğur sadece kısalarım xenon
yo onur bulunuyor. aksesuarcılarda genelde bir gun icerisinde getiriyor. 4300K xenon de ne olrsa olsn butun halogen ampullerden çok daha iyi sonuç alınması tartışılmaz bile cihan. h4 kullanıyorsak ben philips x-treme ampullerini aldım punto için helogen. onlardanda çok memnunum heralde xenona en yakın gorus bu ampullerdedir.