-
işi ticarete dökmüşler ağır bi itham herkez biliyor merak etmeyin bu sitenin bir paylaşım sitesi olduğunu normal bir gp ışıklandırmasına aşşağı yukarı 60 adet led gidiyor ledlerin maliyeti zaten 40/50 lira tutuyor bizde işçilikle beraber 100 liraya kampanya yaptık bedava yapacak olan varsa benim arabanınkileride değiştirsin ...
-
İstanbul da Led için karaköy e gidebilirsiniz.Her çeşit led bulmanız mümkün..ister kare ister dikdörtgen ister şeffaf ister renkli superflux , mantar kafa , 5mm 8mm , 1 wattlık 3 wattlık..her çeşit var..Selanik pasajına sırtınızı dönün tam karşınızda Özlem sucukları var(Tophane tarafında)O marketin yanından dar bir yol girer ve zaten rengarenk ledleri görürsünüz.
Led lerin fiyatları tipine şekline ve adedine göre değişiyor.Örneğin 5mm-8mm normal ledler 10 kr-20kr gibi..superflux ledler 25-35 kr...1wattlık ışık veren ledler 2$ - 3$ 3 wattlıklar 5-6$ tane fiyatı vardı..
Tabi bunlar tane fiyatları...Siz gidip 200 led alacaksanız fiyat ona göre düşecektir..
(smd denilen plaket üstü minik ledlerle hiç oynamadım o yüzden fiyat bilemiyorum..)
Saygılar...
-
Arkadaşımın dükkanı var,isteyen varsa led lerini omzuna atsın gelsin bedava renk değişimi yaptırayım arkadaşıma,nefis dimi ?