Evet amppüller dahil değimiş :D
Printable View
Evet amppüller dahil değimiş :D
mersinde bunu doblo farına yapıyolar ...
orjinal fara xenonlu doblo farı çok dağınık aydınlatırken
merceklisi bayaa düzenli gösteriyor bizzat gördüm
baya zahmetli bir iş ustanın titizliği ve sabrına bakar odaklama ayarı yükseklik ayarı derken farı bozada bilir çok güzel bir iş de çıkara bilir ...
bana kalırsa xenoncular yaptırsın derim ...
Oğulcan iyice sorun öyle alın mercekler eğer d2s ise ona sadece bu ampuller olur bu ampullerin tane fiyatıda osram philps felan alırsanız 125 ,150 civarı yani iki tanesi 250,300 tl ye gelir eee bunların birde motoru var oda bir dünya para .. İyi araştır tam neyin ne olduğunu sonra oyuna gelmeyin kaş yapacağız derken göz çıkarmayın .. Bu arada yapacak arkdaşlar eski xenonları yada balastları boşa çıkacak demektir ..
Mehmet abi haklısın iyicce arastırıp almakta fayda var .
Gece Uçuşu - Modifiyeler - Xenon
orijinal fara mercek uygulaması yapanların buluştuğu bir site.. ilgilenenler mutlaka incelemeli..
Aslında en mantıklısı junyan fara Alfa 147'lerin merceklerini yada o boyuttaki daha kaliteli mercekleri oturtmak. Ben alırsam böyle yapmayı planlıyorum.
Bence uğraşmayın alın iki angel far kullanın! sonradan yapma farlar ne kadar sağlıklı olucakki sonuçta içi açıldımı olay bitmiştir. Yok buhar yapacak toz alacak sinek girecek derken elinizde kalıverir! Çok memnun olamayan arkadaşlar merceklerini değiştirsinler en sağlıklısı budur bence!
hi!, some old members remeber me....
someone can explain me how is made this lamp?
Hi Luca , This far the open light bulbs and ds2 is inserted the appropriate frame .
Valla ne kadar dogru yazdım bilmiyorum cat pat ingilizcemle.
This headlight is custom and some guys do this in their shop ds2 bulbs for bi-xenon. We are discussing which one is better, hand made or Junyan :)
2Tone bir sordu pir sordu konu nerdeyse kapandı.. yada herkes kapandı garaja mercekli farını yapıyor.. :) yok mu bir gelişme? husso dışında..
Mehmet abi Bizde Hussoyu Beklioruz Valla Araç üstünde fotoları gelsin bi bakalım onun yorumlarını alalım belkide hep beraber ona yaptırırız :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
d2s mercekler hella ve bosch çıkma olarak satılıyor.xenon mercek yazın bulabilirsiniz.ben aracımın angel eye farlarının merceğini bi-xenon hella mercekle değiştirerek uyguladım kısalarda hem çok uzun bi alanı kapsıyor hemde aynı ampülü(d2s) uzun olarak kullanıyor.yalnız d2s ampüller,beyni-ateşleyicisi-soketi 7oo tl civarı bi-xenon mercekte 8o-9o arası.
beyler bu farlar nerede yaptırılıyor bende düşünüyorum çünkü benim farların aynalarını xenonlar yaktı
Konu hortlamış.
amanın hortlak...
cidden sağlam hortlamış
hortlasın aga iyidir... benimde kafamda bunlardan yaptırmak var kim yapıyorbunu acaba ???
3. siyah far çok hoşuma gitti. nerden bulabilirim öyle bir farı ?