Arkadaşlar bu direksiyon tuş takımı aydınlatması için İstanbul'da yardımcı olabilecek kişi ya da usta var mı acaba?biliyosunuz direksiyon kumandalarımızda aydınlatma yok maalesef...
Printable View
Arkadaşlar bu direksiyon tuş takımı aydınlatması için İstanbul'da yardımcı olabilecek kişi ya da usta var mı acaba?biliyosunuz direksiyon kumandalarımızda aydınlatma yok maalesef...
Eyvallah abi, düşünmen yeter.biliyosun ya çok dert oldu bana bu.ne biliyim aracın her bi noktasına hayranım,karşısında oturup çay içiyom o derece ama şu saçma sapan noksanlıkları beni deli ediyo.aslında şu kendi aracına yaptıkların aydınlatma olaylarını benimkine de bi uygulasak yaşatırım seni ama işte ah şu mesafe :)
Yok abi 2009 multijet fun..Abi inan elimden hiçç gelmiyo.öğretmen adamız elimize tornavida almışlığımız yok.bu da benim cahilliğim maalesef..yakın zamanda elirsin inşallah bu taraflara.
2009 1.4 active var.. Bursada Direksiyon Aydınlatma yapabilecek varmı acaba?? Hayran kaldım valla.. Perfect..
Direksiyon tuşlarını söküp gönderebilirseniz yaparım ben :)
Abi öncelikle teşekkür ederim ama aydına nasıl göndereyim be abi..Kapı kollarıda yapılma hani fena olmaz diyede düşünüyorum :)
Tuş takımını nasıl söküyoruz acaba ?