serviste yapildi 210 ytl siyah tabanli...
arkadaşlar benim aracımda sis farı yok taktıranlar varmı ...servis te yaptıranlar neye mal etti .yardımcı olursanız sevinirim...
serviste yapildi 210 ytl siyah tabanli...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
sanırım Ercan'ın bahsettıgı ayrı bır dugmeyle yada arka sıslere paralel sekılde baglatılırsa gecerlı.ben orjınal sekılde olanı sordum yanı, kumanda panelı degısıyor ek olarak xenon kıtle beraber 550-600YTL arası maal olur demıslerdı.(ben bu fıyatı alalı 2 ay kadar oldu)
bunlarda konuyla alakalı lınkler.daha fazla yardımcı olur sanırım...
https://forum.grandepuntotr.com/gors...rubelerim.html
https://forum.grandepuntotr.com/gors...ari-xenon.html
https://forum.grandepuntotr.com/serv...-vs-vs-vs.html
https://forum.grandepuntotr.com/gors...taktirmak.html
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...aj-active.html
Konu mustafaf tarafından (24/12/2008 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: + lınk
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mustafacim ve halil ben sisleri tam 1 sene once taktirdim ve arka sise bagli xenon lada bi alakasi yok benmkinin sonra uygulattim xenonu...
Ercan bende aşağı yukarı bir sene önce taktırdım arka sise bağladılar rakamı tam hatırlayamadım ama 300'ün üzerinde diye hatırlıyorum sen iyi taktırmışsın o fiyata.
Bana kızmayın ama ön sisleri arka sislerle birleştirilmesini anlamıyorum ayrı bir düğme daha mantıklı bence
Hem arkadan gelene eziyet (Hadi bizimkiler altta kalıyor ) ama trafikte görüyorum uzaktan yaklaşırken önde ki frene basıyormuş gibi hissediyorsun insan bocalıyabiliyor
210 yenımı taktırdın ben en az300 fıyat aldım nerede taktırdın öğrenebılırmıyız
ben ankara kartaş'da geçen yaz taktırdım, yaklaşık 210 civarı bişey tuttu. Ancak xenon fln yok sislerde, normal ampullü...
Benim de kredi kartı hesap kesimim gelir gelmez ilk yapacağım işlerden biri. Bakalım kaça mal edebileceğiz. Önleri arkalardan ayrı kullanmam. Yani gerekli olmadığında kullanmam ama acaba havasına girer de kullanmak ister miyim diye tereddüt ediyorum. Sonra içimdeki iyi yanım arkaya bağlat da gereksiz yere kullanma diyor. Kendi içimde çelişiyorum yani. Arabaya ek düğme taktırmak da hiç işime gelmiyor. Öyle birşey yaparsam aklımda tek bir yer var o da sigorta kutusundaki boş yer. Oraya montaj yapabilirlerse olur ama başka yere vidalama yaptırtmam![]()
buremir nasil arka sisleri yanik araba nin frene basiyormus gibi anliyorsun anlamiyorum gp lerde fren lambalari ustte hatta 2.sirada.bu arada on sisleri arka sislerle birlestirilmesinde neyi anlayamadigini da ben anlamadim benzevk meselesi ne olabilir ki
![]()
arka sıslere paralel baglantılı olarak yapıyorlar.ıcerıden arka sıs dugmesıne bastıgınızda, arka sıslerle beraber ondekılerde yanıyor.saglıklı bır olay degıl aslında.cunku ben arka sıslerını yakanlar ıcın hıc ıyı dıleklerde bulunmuyorumacıklayıcı olmustur umarım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mustafa on sislerini yakiyor msn peki?
Benim bir düşüncem var acaba uygulanabilirmi sisleri uzun farlara bağlayıp istediğimde ayrı bir düğmeyle sisleri direk yakabilirmiyim xenonlarda uzunlarda ışık biraz dağılıyor gibi onu sislerle destekleyebilirmiyiz bir sıkıntı olurmu acaba
valla Ercan'ım bnm sıs farlarım daha mevcut degıl.baya bı kafa yormustum bı aralarda, Cıhan aklıma gırdı vazgecırdı sımdılık.bu arada Cengız'e bır konuda katılıyorum, bızımkıler gıbı sıslerı altta degılde, arka sınyallerın altında olanlar ıcın, gercekten cok rahatsız edıyor arkadan.benı en cok rahatsız eden ozellıkle, ford ler.aksamları cok rahatsız edıyor ozellıkle...
Konu mustafaf tarafından (25/12/2008 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
çıkmacılara , oto yedek parça satanlara bir sorun.. bildiğim kadarıyla bir orjinali birde yan sanayiisi var, yanlış hatırlamıyorsam da 'fiyatlar tam aklımda değil' 150-200 ytl fark olması lazımdı.. ama yukarıda dediği gibi sis farının orjinalinin 210 ytl oldugunu hiç zannetmiyorum, belki bir kapmanyadan falan yararlanmışlardır yada serviste çıkma sis farı vardır onu almıştır.
sis farlarının çifti 160 ytl olması lazım 210 değil
ercan kardeş sen beni hiç anlamıyorsun zaten mustafa gerekli açıklamayı yapmış gerçi ama ben tekrar edeyim
Ben bizim araçlar için demedim zaten arkadaşımızın da belirttiği gibi ve ya onun gibi fren lambasına yakın olan ve sis farları çift olan araçlar hem arkadan geleni şaşırtır hemde gözünü alır diye düşünüyorum
katılmayabilirsin bizim araçlar için demedim bunu
Ve neyi anlamadığıma gelince ben özellikle bizim ülkemizde sisli havalar için değilde güzel görünmesinden dolayı yakmış oldumuz sislerin arka sislerle birleştirilmesini saçma buluyorum (şahsi fikrim) kimseye lafım yok
çünki arkada sis lambası zaten tek + görüntü olarak bir hoşluğu yok + önler gibi dayanıklı olmadığı için uzun kullanımlarda plastik deformasyonu, ampul kesmesi,gibi sorunlar da çıkarabilir en önemlisi ise onu seyehat esnasında sisli bir yola girdiğimizde yakmalıyız ki arkamızdan gelen görebilsin diye devamlı yanarsa bir espirisi olmaz dimi umarım bu sefer anlamışsındır yada beni anlayan birileri vardır..
şunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz ve bir çok arkadaşımızda paylaşıyor bizimle Trafikte ummadığınız en ufak bir dikkatsizlik yada kuralsızlık çok ağır sonuçlar doğurabiliyor. Herkese kazasız keyifli sürüşler
Konu anvil tarafından (26/12/2008 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
hangi servis acaba istanbul da
Buremire katılıyorum, bizim araçlarda fren yapıyomuş hissi olmasa bile çok güçlü olduğundan rahatsız edici oluyo, işin kötü tarafı genelde derimi anlatamıyorum bi fırsat bulup önüne geçene kadar çektiğim işkence bana yediği küfürler ona kalıyo...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar bu gün serviste sis farı taktırdım hersey dahil 27350 tl arka sis e baglıyorlar worl kard 8 taksit .erkay ototmotivde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri