-
arkadaşLar bekLeme iLe iLgiLi yorumLarı şimdi gördüm kusura bakmayın cevabı şimdi yazıyorum !
sisLer geLmedi satıcı arkadaş yan yattı çamura battı gibisinden keLimeLer sarf etti
bende sinirLendim ağır bir kaç keLime ettim !
yani böyLe satıcıLara iLLet oLuyorum maLInı önce övüyor artık sizin aLmanız kaçınıLmaz oLuyor bir heves sipariş veriyorsunuz sonra ne oLdu??? işte iL dışından geLecek orda probLem var zaten geLse taktıramayız başka bir yere taktırırsınız onLarda şu kadar ücret aLır kabLosunu vs. tesisatı şurası çeker birde yüzünüze konuşamıyorLar konuşurken sürekLi başka bir işLe meşguLmüş havası yaratıyorLar çırağa oLum şu parçayı aLda geL şunu ne yaptınız şu arabayı ne yaptınız yapamadıysanız ben geLiyim sürekLi sizden kaçış halindeLer bende her müşteri gibi değiLim varsa var yoksa yoktur ama diyeceğimi derim en azından içimde bir ukde kaLmaz SONUÇ; sis işi yattı çamura battı
-
Başka yerden bulunur..Kısmet değilmiş deyin geçin..Punto kullanıcısı çok dogal olarak parça da çok.. Elbet başka yerden bulursunz..
-
Bu arada resim bulamadım demiştiniz...Nette gezerken denk geldim :)
https://www.rallylinkserver.com/sanr...o%20abarth.JPG
-
-
O siyah yerler gövde rengi olsa sadece içi siyah olsa daha bi şık durmaz mı?
-
iyiki o işe girmemişsin yoksa farlar tampona uymıyacaktı ve abarth tampon taksan daha büyük bir hata olacaktı neden dersen görüldüğü gibi çamurluklarda ve tamponda siyah kabartmalar var tamponu taktığında oturmayacak ve yan taraflar dışarıda kalacaktı..çünkü çamurluklarında sihay kabarma olan hiçbir arac yok burada..tampon çamurluğa göre yüksek kalıcaktı..bence orjinal sislerden taktır..yada sadece camını alıp içini mercek+xenon yaparsan müthiç olur bence..
-
o resımdekı aractan bulun bana kac paraysa werıp almaya hazırım =) turkıyede yok sanırsam degil mi ?
-
malesef yok ingiltere fiyatı full haliyle esseesse paket 180 hp 29.000 sterlin civarı türkiyeye gelişi için bolca bi gümrük parası ekle bide tamamdır :D