bu borbet diilki...S bende dusundum borbet jantları ama adı cıkmıs onlarında cakal kasa bmw ler taksıcıler cakal sahınler takıo bızde takarsak..S
aramıza hoşgeldiniz umarım istediğiniz gpye yakın zamanda sahip olursun tanışma bölumune kendinizi tanıtırsanız daha güzel olur anlayışın için sağol![]()
bu borbet diilki...S bende dusundum borbet jantları ama adı cıkmıs onlarında cakal kasa bmw ler taksıcıler cakal sahınler takıo bızde takarsak..S
ya olmamıs sanki cok garipsedim ya
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
yok özgur bu borbet göbeğini değiştirmiş normal bobet resimleri koyduğu sitede modifikasyon listesinde yazıyo bijonların olduğu kapak çıkıntılı değilde düz kapak yaptırmış ondan bizim bmwlerdeki gibi kapağı düz sadece![]()
sitedeki ilk borbetli gp seninki olcak sanırım
bakalım kardeşim kader kısmet denices tartcas etces bakıcas hayırlısıyleolursada şayet ilk bende olucak sanırım bide puntolarda var dragger abi örnek olarak
![]()
yani borbet takıyosun ustunde yazsın borbet diye yoksa neden takıyosunbakalım özgur deneme yanılma bişeler yapıcas işte
![]()
Hadi bakalım cok pahalıda deil bildigim kadarıyla ya
ikinci elleri çok pahalı değil yani alıp sonrada pişman olunmucak bi fiyat![]()
800 lıraydı yanlıs hatırlamıyorsam fıyatı..S
valla özgür bu aralar acayip düşük piyasa 450-500 liraya lastikleriyle birlikte 15 16 jant veya borbet bulabiliyorsun![]()
oo cok iimiş ii bakalım sabırsızlıkla beklıorum nasıl olcak bakmıssın bende yaparım..D
fiyat olarak iyi tabibakalım duruş nasıl olcak burdan paylaşırım sonuçları
![]()
hayırlı olsn dostm her zman ilkler güzeldir inş öle olurbmw lerden hastaym o jantlara bakalm bzim gp lere nasl olacak
sağol dostum inşallah bakalım hayırlısı iş'den fırsat bulup gidip bakamadım ama bu hafta içi bi konuşup ayarlamaya çalışıcam takıpıp bi bakıcas inşallah pişman olmam ilkler güzeldir severim bende![]()
Bende bugün bir bmw'de gördüm güzel görünüyordu punto'ya nasıl olur bende merak ediyorum
benimde hosuma gitti bi asilik var bi baskaldırı ne bilem iste ole bişey ama amerikadaki harlemliler gibi hissettiriyor![]()
german style .. bence sık olur ofsetlı bı jant, aracım duruyo olsaydı benmde kafamda bole bı dusunce vardı.. fakat borbet takma taraftarı deılım o ölcülerde güzel bı jant ve ıyı bı basıklık fenaa durur kansıındayım puntoda..
Anıl, ben olsam takdırmazdım ama aklında varsa kesinlikle dene sonra hep içinde uhte kalır, kullanımınıda bence sorun etme sadece biraz daha dikkatli sürüş yeterli olur, ayrıca herşeyin farklısı muteberdir bu jantları takınca çevrendeki meraklı bakışlara şimdiden hazırlıklı ol derim çünkü Puntolar için çok sıradışı bir jant, kolay gele..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri