yandan DoğanL jantına benziyor :)
Printable View
yandan DoğanL jantına benziyor :)
:D bunu genelde şahin ve bmw kullanıcıları kullanıo zaten
demek ki şahin ve bmw kullanıcıları daa zevkli :D
adamlar arabaya para harcıyolar yaa..D
Yaw şahin,doğan diyonuzda oda bizden yaa:Dfiat ailesi sonuçta:)hani borbeti ferrariye,bugattiye taksak neyse:P:Dherkezin yorumu kendine yanlış anlaşılma olmasın:P
ya bu jantlardan benim elemanın şahini vardı ona taktırdık çamurluklara sığmadı:D tanıdık kaportacı arkadaşa çamurlukları 3-4cm dışarıya tekere sürmeyecek şekilde açtırdık:Ç yaylarıda kestirmiti araç yere yapıştı birgün bi binim dedim diresiyonu zor tuttum kıpırdamıyor araç kücük çukurlara felan 1. fites ile giriyordum sonra arabayı sattı alan çocuk kullanamadı söktürmüş valla:no000000:
bence çok güzel, az kalsın buna benzer bir cant alıyordum da
hiç gitmemiş gerçekten jantlar abartı durmuş
Iııı olmamış be bence.
ee ne zman takıosnz?
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 T-jet Dynamic > ist beykozdan turboluuu:) #12880633 - Sahibinden.com anıl abi bknz bak borbetli egzotik
Araç çok güzel görünüyor
Biraz güzel biraz basit durmuş iyi durmasının sebebi orji borbet Alman malı olanlardan basit durmasının nedeni artık ortalık malı olmuş bi Jant doblo da bile gördüm hatta Ford Transit:D Zaten Çin malı Borbet Jant 1100 e mal oluyo herkes takıyo bence daha değişik Jant Çeşidi Gp mize uygun olan Jant
Borbet hiç bir zaman sevmedim. Gp ye ise hiç gitmemiş.
Borbet.. Yakışacağı arabalar belli.. (Bmw) Diğerleri ise Çakma şahin gibi duruyor. Üstü şişhane altı tophane olmuş:) Punto yumuşak hatlara sahip bir araçtır bunu herkes bilir! Borbet GP me en son düşüneceğim marka.. Gerçe zevk meselesi tabi ama...
bu konuyu açan arkadaş büyük adamsın!
aynı hayali bende kuruyordum borbet nasıl olur diye..
bence 10 numara olmuş!!
yorum yapan arkadaşlara saygı duymakla beraber borbet jantı sadece taxi yada şahinlerde gördükleri için aşağılamalrına üzülüyorum.. borbet bi hastalıktır!