valla cok yakısmıs abı.ayrı bır hava vermıs.gule gule kullan...
Printable View
valla cok yakısmıs abı.ayrı bır hava vermıs.gule gule kullan...
Güzel olmuş güle güle kullan Berkant abi.
10 Numara
cıkartmalar cok guzeel olmus gule gule kullan NEKADARA ALDIN ACABA ? BEN FIRAT OTO YA SORDUM YOK DEDILER YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM
210 ytl olması lazım stickerlar
benim beyazda da profıl resımdekının aynısını yapmıstım bır sene ole kaldı herkes cok begenmıstı ama sora sıkılınca cıkarttım.sımdı tekrar yaptırmak ıstıorurm ama farklı bıseler dusunuorum hatta abarth ın aynısını ıstıorum tam olarak.ama yakında muayenesı var aracın bır sorun cıkar mı dıe de merak etmıor degılm acıkcası...
berkant abi çok şık olmuş... allah kazadan beladan korusun ve göztepe taraftarı olan sinirli arkadaşlardan '' bu arabanın sahibi Karşıyakalı '' dedirtmesin... :D
Berkant abi tek kelimeyle harika 10 numara olmuş çok yakışmış kazasız belasız renklerin uyumuna zaten lafı olamaz kimsenin:D
cok başarılı...ıyı gunlerde kullanın...cok yakışmış
mavi ye nasıl gider aceba
Gercekten güzel olmuş...yaw şu otomobile de hakikaten yakışıyo...Güle güle parlatın..
Stickerları servisten 210 TL gibi yüksek rakama almanın bir anlamı olmadıgını düşünüyorum. Ben punto katalogundaki sticker'ı bir reklamcıda katalogdan baktırarak 50 TL yaptırdım üstelik abarth logosu ile beraber.
Reklamcıdan 200TL'ye 4 tane farklı temalı sticker yaptırıp zamanla degiştirip kullanın daha iyi.
Reklamcıdan çıkan sticker'ın araçta nasıl durduguna bakabilirsiniz.
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/9521-beyaz-guvercin-2009-fun-4.html
maliyeti ne oldu servisten kaça aldın bu stickerleri
Güle güle kullanın, çok şık olmuş
çok şık olmuş allah keza vermesin