Bahsettiğiniz plaka da mühür yok
belli başta sıkıntı yaratır vizede ve trafik kontrollerinde.
arkadaşlar app plaka hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan punto'm önümüzdeki hafta geliyo klasik plaka istemiyorum önerebileceğiniz bişey varmı ?
Bahsettiğiniz plaka da mühür yok
belli başta sıkıntı yaratır vizede ve trafik kontrollerinde.
cok sıkıntı yaratıyorlar.
bir arkadasımın basına geldi aracı baglama derecesine kadar getirebiliyorlar.
app sakat iş...mühür yok...
Keyif BMW'Dir...
kardeş app ye pek girme derim, görüntü güzel ama polislerle uğraştığına değmez. tavsiyem plakanın çerçevesindeki siyah şeridi güzel bi şekilde temizleyip yapıştır. arka plaka ampulünüde osram cool blue(ne sarı ne beyaz) yapıp camın içini temizle çiçek gibi durur.
ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntım olmadı suana kadar
bende app plaka için çok düşündüm ama polislerle sorun yaşamamak için orjinal plakamı kalınlaştırmaya karar verdim.bunun içinde bi internet sitesinden bulduğum plaka kalemi sipariş ettim.gelsin kendim boyayıp kalınlaştıma yapacağım.
Walla bende cok kararsız kaldım forumdan 1 arkadasa app plaka yaptırdım caner_ege açılış vasıtasıyla gitmiştim dükkanına saolsun ilgilendiler üstelik ben ön tampona biraz daha sınırları aşıp kare app yaptırdım Cumartesi gidip takacak araca
Ceza vs yersem foruma yazarım
Ama orjinalinide bagajda taşıyacağım icin kıl polise denk gelmesem ceZa yiyeceğimi sanmıyorum
Sent my iPhone using
bende aracıma çift mühürlü app yaptırdım.önemli olan mühürleri.yani normalden biraz daha fazla para veriyosunuz ve trafikten ikinci mühürü vurdurtyosunuz.ne polis te nede muayne de sorun çıkıyor..
canım abicim plakaların geldi birde jdm plakalık takcaz 10 numara olcak bana güven... 206 + nin parçası da geldi dükyana bekliyorum sizi birde birazdan bir başlık açcam ön arka ve direksiyon abart logo getirticez dışardan takım fiyatı 75 tl... forumdan talep olursa hemen getirtmeye çalışcaz sen gel... bekliyorum nihat abi en kısa zamanda...
Merhaba app mühürlü olarak yardımcı olabilirim..
Bende takip ediyorum mühürlü için istanbul şart mı?
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
bende işi abartıp öne kare app plaka bastırdım onu yapıştırdım. ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim glip aracı incelediler bazı kayıtlar tutuldu daha sonra karakola ugramam istendi. ben ertesi gün tekrar 155 i arayıp sordum kayıt var mı die evet plakanıza kayıt tutulmuş dendi. şimdi polis çevirip ceza yazmaya kalktığında abi plakam çalındı tutanak mevcut merkezden sorgulatabilirsiniz yenisinide bastırcam bikaç güne bu idareten evde duran eski app plakalarım diorum hiç sorun olmuo![]()
biraz uğraşlı ama sonuç tatmin edici
![]()
..:: LET'S COLOUR - RENKLENDİR HAYATI ::..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri