neyseki benim öyle bir derdim yok.alacağım kişide yok alacak kişide.
ben en iyisi bu konunun dışında kalayım.
@ femoli im.... ))) bir şüpen mi var yoksa.. )) eğer şüpen varsa şüpeni giderebilirim... ))) allaha şükür yawwww.....
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
neyseki benim öyle bir derdim yok.alacağım kişide yok alacak kişide.
ben en iyisi bu konunun dışında kalayım.
Daha olayın hayal edilmesinde bile birbirinize düşmüşsünüz
Çiçek alıp vermemin femine bi havası yok ki.. Bence insanın içinden gelen herşey özel ve güzeldir, söz konusu hediye bi çiçek hatta minnacık bi sakız bile olsa..Eşyaları cinsiyetlendirmek çok saçma beyler/bayanlar... Gün olurda birinden bir çiçek alırsanız, gelen eşyanın ne olduğunu değil, ne amaçla size gönderildiğini düşünün..Asıl önemli nokta orda yatıyo bence
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
umarım birgün,sakız kabul edecek mütevazi bir kadın bulurum.(ama ben sakız falan kabul etmem,alacaksa düzgün birşey alsın.)
harbi komik olurmuş bundan sonra artık bizde ona göre göndeririz
Konu erdiyilmaz tarafından (17/09/2014 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ayıp ;)
Reklam kokan hareketler sezinliyorum mayk
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Nil hanım 8 yılın patlamasını yapmış İyi ki de yapmış bende arkadaşların yorumlarını okudum, hayret ettim.
Elalem diye bir topluluk var. Herkes ondan korkuyor. Çok enterasan.
Gururla taşırım, çok ta mutlu olurum. Bu çiçek geldiği için değil, gönderen kişinin üzerinde bıraktığım etkiden ve benim ona gösterdiğim saygıdan kaynaklanır.
Gönderenin cinsiyeti önemsizdir.
Halk (elalem) olarak eleştirmekte üstümüze olmadığı için herkesin yorumu kendisine yakışır diyorum.
Unutmayın, örnek: bir düğünde oynamak isteyip de oynarken kasılıyorsanız, etrafınızdaki kişilerin sizi izliyor hissine kapıldığınızdan dolayıdır. Bu da öz güvene, kendi hayatınıza saygıdan geçer.
Rahat olun dediğim gibi herkesin yorumu kendisine yakışır.
Sağlam hort olmuş, dayanamadım, ben de yazayım dedim
Tabii ki gönderilir bu arada...
Gönderen kişiye bağlı tabi.
Bir erkekten gelirse o kişiden şüphelenirim ahahahha.
Haa bir bayandan da gelirse hayretle bakarım ama bayan gönderirse herzaman içinde birşey arar kendime sorarım neden bayandan geldi diye demekki kendide benden birşeyler istiyor diye düşünüyorum.
Bu arada (KG777) nickli arkadaşımıza katılmıyorum hiç bir konusuna katılmakta zorunda DEĞİLİM... Sakın bana karşılık vermesseniz sevinirim Mustafa beyyyy.
Yoksa iş yerinizin önüne gelir kornaya basar basar dururum.
Hadi basaman desene puhahahahha.
(Kimse yanlış anlamasın Mustafa bey dostumdur.)
H.KURU Saygılarımla
Harun Bey pardonda dost olduğumuzu ben neden bilmiyorum.
Kornanızdan bana ne bu arada?
İster katılın ister katılmayın benim düşüncem, ben nasıl ki sizin düşüncenize saygı duyuyorsam, sizde benim düşünceme saygı duyup geçiniz. Ki öylede yapmışsınız. Lan senden beklenmeyecek hareket ama olsun. Canım gardaşım
Ne saçma bir yazı yazdım arkadaş
Bu arada Harunum pazar günleri bizim sitenin önüne sütçü geliyor, aha Harun Bey geldi diyorum
Harun abi sana çiçek bahçeleri yaptıracam. Bakayım benden şüphen olacak mı
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Mesaj silinmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri