sözünü unutma sende çarşaf giyeceksin ok :D
Printable View
sözünü unutma sende çarşaf giyeceksin ok :D
harbideen yuh
O iş fake canım depo saatinin yönünd diyorlar ama bizim dobloda tam ters , Tabiki bu soruda bir cinlik yoksa durum bu ama varsa sen sölede bilelim :D
Bu kadar şahit var kimi kandırıyon sen :D Arka reklamıda ben vereceğim sponsorun benim..:D:D:D
abla sen dedin ben çarşaf giyecem die memet abimin suçu yok
bide bende fes ve baston isterim benim kellem kel mi?:D:D
Sevgili Mehmetlerrr..şıracı bozacı şahitliği yapmayında konuyu okuyun..ben şeriat gelir ve kılık kıyafetten ilk beni götürecekler diye böyle bi buluş geliştridim..mini etek baskılı çarşafı durup dururken niye giyyiiiim..:D ama sizde onu yaptırın ben de onu giyerim ,foto çektiririm:D nooolcak yani..
şıracılar siziiii :P
ona gerek yok aynadan bakar:D:D
bide hangi konuyu açsam heraplam ve femoli birbirleriyle atışıyorlar anaaam ayy
tamam memet abi en kısa zamanda yaptıralım siteye resmini isteriz:D:D
Yetişemezsin en iyisi boş ver:D
Ben sana sorayım yağmurlu havada arka silecek kolunu çevirmeden arka camı silebilirmisin ? Hadi bakalım :D
Birde foto diyorsun ölemi ben varım ynlız sana yazık olacak bunuda söyleyeyim . kabul diyorsan hemen kargo ile göndereceğim fotolarını çekip foruma koyacaksın .Sonrasıyla ben ilgilenirim meşhur edeceğim seni:D:D:D:D:D
evvveeett.. benimki ikisi birden çalışıyor zaten, sen tek tek çeviriyormusun bide :D hatta tek hareket için kola dokunduğumda bile ikisi de çalışıyorr..
aaa bozukmu yoksa:P
Sırtında Femoli yazacakmı? sponsor belli olacak yani.. :D
giyip istanbul aokaklarında gezmicem herhalde :P gönderin bakalım görelim..
ben haftasonu fes işi ile ilgilienicem :-)
Yav esen bırak bu işleri heheheee forumda kendi kendimizi kuyusunu kazmayalım canım arkadaşşım :D:D:D
hehe bence de yani :puke0000: olmadı bu cevap şimdi
ne oldu memet abi vaz mı geçtin görüyon demi herapla söz vermemişmiydi giyecem die