Ergin abi istanbula gelirken seni e5 den alcaz gece 4 gibi
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
yallnız bir sorun var benim ev avcılarda :D çanakkale üstünden gelirseniz olabilir yoksa belgrada gitmeden avcılara tur atalım konvoyla ergini alalım derseniz olabilir neden olmasın. hatta gece sabaha karşı geliyorsanız sabah bizim orda sahilde bi kahvaltı bilem yaparız elbirlik ;)
yarın baskıya gidiyoruz.:)
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
Nerde bastirican cem
Cem benim tişört xl kardeşim aman ha yanlışlık olmasın sonra 90derecede yıkayıp çocuğa giydirmek zorunda kalmayayım :)
Arkadaşlar bugün gittim ancak kapalıydı.Aradığımda Cenaze olduğu söylendi.Yarın açılacak dükkan.Kusura bakmayın
Bugün siparişler geçildi.Önümüzdeki çarşambaya nakışlar yüzünden tarih aldım.Ergin abinin bebeye uyacak cuk cins bulduk sonunda :) biraz uzun gelebilir ama sorun olmayacaktır.Bedenler herkesin verdiği ölçüde çıkacak.kendi sorumluluğunuzda yani.kargoyu da sato ile buluşup hallederiz çarşamba...
valla isterseniz cem benimkileri istanbula gelecek arkadaşlar getirebilir. elden teslim alırım. sıkıntı olmaz. boşuna kargo parası çıkmasın. geç olsun temiz olsun.
bu arada ellerine sağlık. hatta istanbula gelen arkadaşlar tişörtleri giyip gelirse yahut yanlarında getirirse piknikte giyeriz beraber ;)
Bakalim abi ne olur ne olmaz gelmeyi istiyo ve planliyoruz fakat sartlar ne olur bakalim
sen utanma cem istanbuldaki forumdaşlar utansın... 20 araç toplanmıştık geçen buluşmada geri kalan 19 kişiden 1 tane kişi almamış ne kadar acı....
neyse puntomu yarın muhtemelen satıyorum. olsun. tişörtüm gelir megane da binsem hondaya da binsem punto tişörtümle binerim :D bana koymaz :)
ankara ekibinin ta...ğı sağolsun :D
utanılacak bir durum söz konusu değil bence. Şahsen istanbul'da ankaradaki ekip gibi olsa 1 değil 2 tanede biz alırdık. ama bakıyoruz burada ortam yok bizde almadık gerek duymadık açıkcası.
Ya şimdi şu da bir gerçek,tişörtün parası kiminin kesesine uymadı. Bu yüzden durumu anlayışla karşılamak gerekir.
Ben de bu ay alım yapamadım çünkü ;
1-) Ay sonunu nasıl getireceğimi bilemedim,harçlık vs. :D
2-) Bu liste sonlanır,ikinci listeyi yaparım.Kimse almazsa tek başıma ben daha pahalıya da olsa bastırırım sorun değil. Maksat devamlılık sağlamak. İstikrarlı bir ilerleme olursa,bence katılım da olur..
Bizde hiç ortam yok ama belki alan olur diye ilk ben yazdım alacam diye benden başka da alan yok Tekirdağ dan. Benim gördüğüm forumlar artık aktivite yeri değil daha çok bilgi paylaşımı ya da soru sorulan yerler olduğu. Derdi sıkıntısı olan gelip alacağını alıyor sonra gidiyor. İşimiz uymuyor zamanımız yok diyen mutlaka olacaktır ama zamanı yaratmak isteeikten sonra bizim elimizde tabi buna hastalık ölüm gibi hesapta olmayan durumlar dahil dğil. Belki bana da sen forumun hangi aktivitesine katıldın diyen olacaktır şuana dek ben de hiç birine katılamadım zaten 3 senede 1 defa burada buluşma oldu onda da vardiya müsait değildi sanırım katılamadım. Ama İstanbul burası gibi değil forumda çok üye var ama tişört olsun piknik olsun katılım ortada :( 1 kişi fazladan adını yazdırsın ya ben de gideyim diyen olacaktır mutlaka sanırım medeni cesaret eksikliğimiz var.
abi bize gelip geçici adam lazım değil cidden Ankara ekibinde bu var.Satoyla harun başganla hep haberleşiriz sanki forumda tanışmamış gibi.Diğer üyelerde böyle bi durum var.Sadece bilgi almak için yazan çok.Tamam forumun amacı da bu ama biz sosyal bir topluluk olma yolunda olmalıyız.Kalabalık olmalıyız, ne lazımsa aramızda halledebileceğimiz bir platform olmalı..
Şimdi eski konulara baktım. 2006-2009 arası. 40 50 arabalık buluşmalar yapmışız. Sen bakma bize aslında,Ankara ekibi olarak iyiyiz ama maksimum arabaya geçen maç ulaştık o da 12 idi sanırım..
Hele ki bir fotoğraf var,caddenin sonuna kadar punto. Benim istediğim idealim bu. O yüzden Harun abi ve Mehmet abi'yi sürekli dürtüyorum büyük buluşma için. Ben her buluşmada fotoğraf,video vs. çekerim. Hatta Mehmet abi beni ilk defa gördüğü için sahada şaşırmıştı. Sahanın tepesine tellerden tırmandığım için :) Maksat foto olsun..
Sağlam arabalı buluşma olsun,beni o zaman görün siz :)
Kesinlikle katılıyorum ama bu şartlar altında dediğinin olması çok zor en azından genel olarak. Ankara bölge olarak siz aşmışsınız bizim buralarda hareket yok. :( Hoş gerçi İZEM(Gürkan abi) ne zamandır kahveye çay içmeye çağırıyor ama bu hafta da o kadar iş çıktı bi türlü denkleyip gidemedim yanına :(
Tişörtler ne oldu Cem'cim ;) var mı bi gelişme?
Abi sorman vesilesi ile duyurayım.Yarın çıkıyor kesin olarak.Yapan yerle erken teslim etsinler diye inatlaşırken geç teslim ediyorlar.Nakış işi uzatıyor atölyede çok iş var diyorlar...Yarın öğleden sonra hepsini teslim almış olurum :)
tamamdır. eline sağlık tekrar. dediğim gibi benimkileri istanbula gelecek ekibe de bırakabilirsin. önemli değil.
Ogleden sonra getiricek misin cem bize ? C.tesi istanbula elden goturelim kargolamayalim
Cumartesi aksam cikacagiz
Merhaba , siparis kismi bitti su anda. Birdahaki baskiya artik :)
bir daha ki sefere istanbulda olmayabilirim :=) kısmet baska zamana . takip edeyim bari. sizlere kolay gelsin güzel bir çalışma olmuş.