Çok hastayım kardeş zordan çalışıyorum. Pazar günü kablo çekerken çarptırdım kendimi şimdi acısı çıkmaya başladı.
Printable View
Gunaydin gecmis olsun abi dikkat et kendine bu havalar direk.carpar bi soguk bi sicak
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Kablo cekerken elektirikmi carpti
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Puhahaha
Beyler gelin bi dragos kartal sahil yapalım bea hava çok güzel :D
Olme lan kiyamam sana ;)
Kardo ever beni
Sarisin esmer kumral uzun kisa orta boylu fakir zengin orta halli hangisi olsun
Arbadan gazla benzin cekip kullaniyo sato gecen gunde harun abiyi mazotla hasir nesir olurken gordum ;)
Liste oluştu beyler.
H.KURU Saygılarımla
Günaydın herkese,
Birşey soracağım arkadaşlar Bursa'ya sık sık gidip gelen birisiyim ilk defa kendi aracımla gideceğim önümde 2 seçenek var.
Evim şişli'de ya yenikapı ido dan arabalı feribota binip güzelyalı da inip yarım saaatlik yol sonrası bursa'ya varacağım ücreti yakıt hariç 240 TL Gidiş dönüş feribor ücreti.
Ya da topçular - yalova feribotunu kullanarak normal yoldan gideceğim yakıt hariç 100 TL ferbiot ücreti var sizce hangisi daha uygun olur maliyet açısından.
???
H.KURU Saygılarımla
Bana mı dedin harun abi
???
He yav öyle bir soru sordunki bütün beyin fonksiyonlarım durdu vallaha.Kardeş ben hataydan istanbula geldiğimde bursa yalovadan istanbul pendik feribotuna binip geçmiştim istanbula ve 45 dakika gibi bir zamanda.Hangisi işine geliyorsa onu yap.
H.KURU Saygılarımla
Günaydın millet
H.KURU Saygılarımla
Topçular daha hesaplı kalır. Arada 140 tl fark var. Benzinle bşle gitsen kafa kafaya kalır diye düşünüyorum. Ama en garantisi her 2 yolu da denemeniz. O zaman net olarak ortaya çıkar. 2007 2008 yıllarında haftada 2 3 defa çorludan bursaya giderdim iş için. 1 defasında yeni kapıdan hızlı feribota binmiştim pahalı geldiği için şirket yenikapıdan yollamadı bir daha topçular dan gidip geldim hep. Ama kaç para ödedim hatırlamıyorum.
Napan yav
H.KURU Saygılarımla
Napyim fabrikada işçi bayramını kutluyorum :) sen napiyon
Baba yatar hayırlı geceler forum ailesi
H.KURU Saygılarımla
İyi geceler
Gunaydin ya la
Naparsın yala
H.KURU Saygılarımla