ben bi düzeleyim seni kırbaçlıycam artisstttt
Printable View
Bnim 2009 model fire da teybi kac defa sokup taktim hic kod istememisti bu kod nasil oluyorki farkli anlamadim
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
kodu girilip hafızaya tanıtılmış olan teybi defalarca söküp taksan da kod istemez ama başka teyp takıp kodu girersen eski teyp devre dışı kalır. Yani sen şimdi orjinal yeni teyp alırsan kod girmen gerek. Eski teybi tekrar takarsan ona da kod girmen gerekecek.
Himm ben simdi hurdacilardan teyp alsam kod yok digcek buyuk ihtimal hurdaci nerden bilsin kodu napicam ;)
servisten kod alabilirsin
Onada cok para ister servis ;)
kod içi çok para isteyeceklerini sanmıyorum 30 50tl belki
Ucuzmus abi senin teybi kac model arabadan soktun
koyun et derdinde okan teyip derdinde hahahahahahaha
Benim aldığım teypte kodu üstündeydi kartıyla geldi bana ama o zaman aratırma yaparken fiat servisten arkadaşa sordum 20 30 tl falandır dedi. Forumda kod verebileceğini söyleyen arkadaş da vardı 1,5 2 sene evvelinde böyle bir konu vardı. Ama dediğim gibi benim teyp kartıyla geldiği için ben servis olayına düşmedim. Anahtar kod kartına 80 tl istediler teyp için 100 200 tl isteyecek kadar değildir herhalde
Acaba senin teybi tamir ettirebilirmiyimki abi
walla ettiririm dersen vereyim ama şuna de belirteyim 3 4 nolu kanalları sürekli hafızaya alıyor diye ön paneli söküp yolların enerjisini kestim ama yine de aynı durum devam etti oraya ufak bir lehim attırırsan tuşlar kullanılır. Ama arızasını kesin yaptırabilir misin bilemem :(
Sen kac model aracdan soktun abi onu
Kendi aracımdan 2007 model
Abi ben yarin benim teyipci arkadasima sorum bi tamir edebilirmi onu
tamam be kardeşim sorun yok
Bu aralar cok durgunum icimde bir sknti var anlayamadim sebebini yaw
hayır olsun
Ins ya