Cnn ile arti bir arasindaki farka bak. Gencligim curuyup gidecek be.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Printable View
Cnn ile arti bir arasindaki farka bak. Gencligim curuyup gidecek be.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Ankarada Melih Gökçek ònde götürüyor.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Anadolu Ajansı'nın verilerine göre şu anda Chicago'yu da AKP kazanmış görünüyor.
Cankaya yenimahalle mamak fln acilsn
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Aynen,CHP'nin oy deposu olan Çankaya %2 açılmış. Mansur başkan alacak gibi duruyor..
Şu İstanbul ile Ankarayı Chp bir alsa çok iyi olacak. Herkes farklı bir şey söylüyor. Kimin önde olduğu belli değil doğru düzgün. CHA başka diyor AA başka.
Galiba Ankara ve İstanbul akp
Ankara'yı Mansur Yavaş alacak gençler... Osman Gökçek okul bastı...
aradaki fark 12 bin oldu. Hayırlı olsun inşallah... sonuç gelmeden rahatlamam..
etimesgutta mhp öndeyken chp önde açıklanıyor ortalık karışacak ben hiçbirşey anlamadım bu seçimden, saatlerdir etimesgutta mhp önde gözüküyordu şu an chp diyorlar çok enteresan şeyler oluyor :)
Hafta başından herkese selamlar.
Ulan sabaha kadar oy peşinde koştuk nedir bu ya allah belalarını versin ocaklarına ateş salsın bunların :)
Millet nasılsınız bende kaynatmayı pek severim :)
Beyler ben yatıyorum bu aralar inanın kafamı kaldıramıyorum yaw.
Bu saatte hala ülkemizdeki sandıklar için sandıkları korumak için mücadele veren insanlar var şu anda kalaba lisesi nin önünden yenimahalle yüksek seçim kurulu'na geldim ordanda cumhuriyet halk partisi binasının önüne geçtim bu ülkede hala açılmayan sandıklar var seçimlerden 3 gün geçmesine rağmen bu da demek oluyor ki bu ülkede hala olması gereken veya eksik bir şeyler var en kısa sürede bu haksızlıklar umarım çözülür ve adalet yerine bulur
Milliyetçi hareket partisi emin olun ki ankarada chp nin oylarını chp den daha çok korumaya çalışıyor ülkemde bu tür manzaraları görmek insana gurur veriyor bu da şu demek oluyor ki insanlar artık kardeşliğe özgürlüğüne önem veriyor bizi birbirimizden ayırmaya çalışır ülkemizi soğanların alah belasını versin
Polis bana bu saatte burada ne işim var diyor ben de ona şöyle cevap verdim sen görevini adam akıllı yapsan benim bu saatte uyumam gerekir di demek ki sen işini düzgün yapmıyor sun ki bur burada en az 4000 insan bekliyor
Gunaydin saygi deger punto sevenler ;)) (bu cok iyiydi ;)
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Halil abi yedigin ictigin senin olsun anlat napiyon ne ediyon nasil gidiyor hayat :)
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Bir daha seçimde görev alırsam ne olıyım akşam 11 de eve geldim
11 e kurban olayım.
Seçim sabahı akıllı(!) telefonum saati ileri almış otomatik olarak sabah 6 da okulda olayım sandığı hazırlım diye 5 te okulun önüne gittim herkes benim giibi mağdurdu bildiğiniz erken seçime gittik :))
Sonrasında 8 de açtık sandığı başladık göreve akşam 5 de bitti istabul -cihangir güya istanbul'un en elit kesimi yaşıyor ama daha nasıl oy kullanılır bilmiyorlar ''kime vereyim diye soranı bile gördüm '' 5 te kapattığımız sandığı gece 12.30 da okuldan çıkarıp sandıkların toplanma merkezine götürdük sabah 6 da teslim edebildik yani 26 saat sürdü ve benden daha beterleri vardı.
Bu seçimler böyle yapıldıkça para kimdeyse o alır.
Şimdi ne oldu oylar gene sayılcakmış öyle duydum.
abi Mansur yavaş çok büyük idda ediyor biz kazandık diye melihin surat ifadesine bakarakta bunu algılıyorum. hala açılmayan sandıkların olması endişe veriyor bana kişisel olarak. Kaç gün geçti sandık nasıl acılmaz kayıp sandık nedir yahu ? Bide kayıp sandıklar var :S