Printable View
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı 2 gün sonra görürüz :) istiyosan sanada wats uptan ses yollarım ayp edion yani :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı 2 gün sonra görürüz :) Hayırdır yatışa geçiyorsun heralde. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Hayırdır yatışa geçiyorsun heralde. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla Yok ya ne yatışı bizim yatışlar anca mezarda olur. Satoya diyorum anca 2 gün dayanırsın diye :).
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı istiyosan sanada wats uptan ses yollarım ayp edion yani :D Ya bu yeni nesil hep böyle işte. Türkçeyi hallettik sıra ingilizceye geldi. Wats up ne ule motor katkısı mı :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı Ya bu yeni nesil hep böyle işte. Türkçeyi hallettik sıra ingilizceye geldi. Wats up ne ule motor katkısı mı :D Yeni nesil karışık aga sorma. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Sizi antikalar sizi ahahaha :D
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Yeni nesil karışık aga sorma. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla harbiden ya :D
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı Sizi antikalar sizi ahahaha :D Hade len antikaymış senin gibi 3 5 tanesini cebimizden çıkartırız biz ergenler siziii :prop0000:
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı Hade len antikaymış senin gibi 3 5 tanesini cebimizden çıkartırız biz ergenler siziii :prop0000: yayayaya ergen deiliz abi biz askerligimizi şırnağın dağlarında yapmış angaranında bağlarından gopmuş deliganlılarız hayırmıııııııı :D Atara atar gidere gider angara bebesiyiz şeklimiz yeter ahahahaha :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı Hade len antikaymış senin gibi 3 5 tanesini cebimizden çıkartırız biz ergenler siziii :prop0000: Eski nesil sizin yaptıklarınızı zamanında Trabzonda lazlarla monte carlo'da kızlarla yapardı koçuuum. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı yayayaya ergen deiliz abi biz askerligimizi şırnağın dağlarında yapmış angaranında bağlarından gopmuş deliganlılarız hayırmıııııııı :D Atara atar gidere gider angara bebesiyiz şeklimiz yeter ahahahaha :D kendin diyon bebeyiz diye :)
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı kendin diyon bebeyiz diye :) anca laf anca laf ispat yok hiçççç :D :D pehhhhhh :prop0000:
Yerleşik hayat yaşıyoz kardeş evlenince anlarsın ;)
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı Yerleşik hayat yaşıyoz kardeş evlenince anlarsın ;) Protesto ediyorum evlenmicem ulen 30uma kadar :D
offf offff :D
Alıntı: okan atak Nickli Üyeden Alıntı offf offff :D Olm bu morukların gazabından kurtar lan beni ne bicim kardosun sen ahahaha :D
moruklamadık len daha :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı moruklamadık len daha :D Dünya dönüyor sen ne dersen de kapanacak gözlerin günün birinde :D
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı Dünya dönüyor sen ne dersen de kapanacak gözlerin günün birinde :D Ona ne hacet kardeş de sen kazık mı kalcan :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı Ona ne hacet kardeş de sen kazık mı kalcan :D ahahaha bu dünya bana kalır :p