Pedere borcun olsun da bankaya olmasın,donunu alırlar valla...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Printable View
Günaydın ahali.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Hayırlı geceler kardeşim.Allah mevlüdünüzü kabul kılsın.
Benim babam şıh
lisedeki ergenlerin esprilerini yapma o zaman harun
He doğru diyon vallaha aga baksana harun diyr hitap ediyo bana kurt kocadı hesabı.
Sen istediğin kadar ismimle hitap et ama sen hala eziksin yani benden küçük oda demek oluyorki senin yaşamışlığın kadar benim unutmuşluğum var Satılmış.Puhahahahah
Telefon youtube giriyor forumdaki youtube konusuna girmiyor nasıl iş bu? Bilgisayar için dns ayarı verebilecek var mı? Aşırı gerginim kusura bakmayın.
Sato,bak bir değil iki değil. Harun başkana attığın her lafı yazıyorum kenara. Buluşmada fotolarını bulanık çekerim... akıllı ol.....
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
[QUOTE=cdogu;902711]Sato,bak bir değil iki değil. Harun başkana attığın her lafı yazıyorum kenara. Buluşmada fotolarını bulanık çekerim... akıllı ol.....
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.[QUOTE]
Seviyorum Seni.
Günaydın herkese
https://img..com/d/14/03/28/pu9u2aru.jpg
Dershane selfie'si. Günaydın..zzzZZz