Gunaydin cinim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Printable View
Kimse yokmiiii
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
günaydın napıyonuz
Selamlar sabah aracımın yanından geçerken sürücü kapısında birşey dikkatimi çekti arabayı birisi gece çizmiş pek derin değil ama boya kalkmış 4 5 cm uzunluğunda kaskosunu da yaptırmamıştım. neyapsam düzelir yada öyle mi kalsın rütuş kalemi aklıma geldi ama faydası olur mu pasta cilasını da yeni yaptırmıştım geçen hafta
geçen sene kingde aracımın arka tamponunu boyatmıştım. Bazı yerlere de rötuş yaptılar ama belli oluyor. Benim bazı yerler çok derin, sac meydanda bazı yerlerde çizik var pasta cila yaptım ama yüzeysel çizikler bile gitmiyor. Lokal boya veya parça boya olmadan çizikleri tamamen ortadan kaldırmak imkansız
Lokal boya olayı da aracı satarken handikap, böyle kalması daha iyi gibi 3 4 sene sonra satıp üst model bir araç almak istiyorum. o zaman alıcının bu şekilde almasını sağlamak daha mantıklı gibi ama insan gördükçe o çiziğe takılıyor gözleri.
Neden yaparlar kimler yapar anlamak çok zor Allah ıslah etsin
Aracımı alalı 3 sene bitti aldıktan bir kaç ay sonra misafirlikten geldikten sonraki gün sol kapı çizildiğini fark ettim ve çok derin pasta cila vs kaybetmiyor çiziği ama bizim sokakta mı oldu misafirlikte mi bilmiyorum. Aradan fazla bir zaman geçmeden 4 kapımı da çizdiler. Ben de sokakta ana avrat söve söve eve geldim sonra da çizen olmadı ama top, bisiklet vuruklarını saymıyorum. Ben de boyatmadım öyle duruyor, boyatsam nolcak yine çizilecek.