Printable View
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Ahahahah üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla abi midem cok kötü napcam ya
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı abi midem cok kötü napcam ya Soda ayran iç anam. Bilmiyon içmeyi vuruyon gözüne.;) üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Çorba candirr hahaha Discovery cihazımdan gönderildi
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı Çorba candirr hahaha Discovery cihazımdan gönderildi Ne oldum değil ne olacam diyecen ahahah üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Ne oldum değil ne olacam diyecen ahahah üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla yan etki yaptı abi bana dün amma oynamısım ya videoları izliyomda :D
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı yan etki yaptı abi bana dün amma oynamısım ya videoları izliyomda :D Oh oh üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Oh oh üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla faceye atıyımda izle abi haha :D
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı faceye atıyımda izle abi haha :D Ok üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Ok üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla :wub00000::wub00000::wub00000: abi :D
Atatürk - Emrah Mahsuni - YouTube
ayılmadıysan 2 tane limonlu soda çek 80 dereccelikten :)
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı ayılmadıysan 2 tane limonlu soda çek 80 dereccelikten :) Birazdan uyuycam bi şekerleme iyi gelir :D Discovery cihazımdan gönderildi
Ahaha uyuyamadıda la nasıl olcak üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Ahaha uyuyamadıda la nasıl olcak üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla uyutmadınızki hıeaaaa :D
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı uyutmadınızki hıeaaaa :D Ne uyuması lan gece gez gündüz yat üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Ne uyuması lan gece gez gündüz yat üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla para bitti aşk bitti kızlar evine gitti :kiss0000:
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı para bitti aşk bitti kızlar evine gitti :kiss0000: Gidenleri topla üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Murder Nickli Üyeden Alıntı Gidenleri topla üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla hiç bekleme gelmezler bu film burda bitti
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı hiç bekleme gelmezler bu film burda bitti Nasıl bitti la. üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı hiç bekleme gelmezler bu film burda bitti olsun yenisini çekersiz :)