Printable View
kesmekten beter etmişler.yazık günah..bunlarda gram beyin yok,Allah akıl fikir versin..
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı Yok babacm ne alaka :) esertepe bankalarn ordaym Discovery cihazımdan gönderildi hangı bankaya yakın hocam bılıyorum esertepe bankalarını
Alıntı: Le10ur Nickli Üyeden Alıntı tam orayı bılmyrm baskan ama gelmek tanısmak ısterım ben sanatoryum gobekten kuscagıza cıkıysn ya yuksel oto yıkamanın ustunde oturuyrm Evet o yolu takip et zatewn kuscagıza dogru benim dükkanı göreceksin otobüs güzergahındayım. Garanti bankası en yakını en bizden yana olan o :) köşe başında taksi duragı var esertepe taksi yada eser taksi adı onun ordayım hemen
Alıntı: Arrest Nickli Üyeden Alıntı Evet o yolu takip et zatewn kuscagıza dogru benim dükkanı göreceksin otobüs güzergahındayım. Garanti bankası en yakını en bizden yana olan o :) köşe başında taksi duragı var esertepe taksi yada eser taksi adı onun ordayım hemen tamam hocam benım ısım Onur bgn ugrarm belkı kar yagıyor malum:)
Alıntı: Le10ur Nickli Üyeden Alıntı tamam hocam benım ısım Onur bgn ugrarm belkı kar yagıyor malum:) tamam dostum bugun dukkandayım yarın gec gelicem biraz :)