jantlarına hastayım abi![]()
Selamlar aramizda 351. Donem askere giden arkadslar varmi acaba?
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
jantlarına hastayım abi![]()
ISmileUDie
Askere giden yok herhalde![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Mahalleden bir arkadaşımı uğurluyoruz bu akşam. Acemi birliği Hatay/Serinyol, usta birliği Şanlıurfa![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
331. Kısa Dönemdim zaman ne çabuk geçmiş =) Afyon Lojistik Komutanlığıydı. Gidicek arkadaş varsa rahat bir askerlik yapar![]()
Asteğmen olup da eğirdir dağ ve komando okuluna yolu düşen olursa bana her türlü danışabilir arkadaş![]()
hayırlı teskereler
Punto Evo
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
en yakın arkadaşımı bıraktım bugün. Isparta dağ komando eğitim yedek subay.
Kuzenim foça komando, en yakın dostum ısparta![]()
Kafana takma hayırlısı ile yapar gelir. Benim abimde oraya gitti takım komutaniydi ama bitirdi geldi sonunda. İnsanın psikolojisi bozuluyor ama Abi'm geldiginde değişmişti. Bir süre o donemi üzerinden atamıyor insan. Bende astegmendim ama çanakkalede ve deniz kenarında![]()
Muhammad Ali Clay
Boy kilo oranina bakiyorlar vucut fit degilse komando olamazsin![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Hakkinizi helal edin en kisa zamanda gorusmek dilegiyle hoscakalin![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri