Merhaba,
Arkadaşlar aldığım iphone 4 cihazıma jailbreak yapmak istiyorum. ve whatsapp yuklemek istedim 2si sadece 10 tl falan . Jailbreak yapmam için yardımcı olabilicek bir arkadaşımız var mıdır?
Merhaba,
Arkadaşlar aldığım iphone 4 cihazıma jailbreak yapmak istiyorum. ve whatsapp yuklemek istedim 2si sadece 10 tl falan . Jailbreak yapmam için yardımcı olabilicek bir arkadaşımız var mıdır?
Jilbreak pek tavsiye etmem burak.malum stelerde bu konu hakkında bilgi çok fazla ama bence hiç girme bu işe.çok kullanmıyosan store u direk kredi kartını kullan al.zaten çok pahalı değil bu dediğin uygulamalar..ben 1 yıldır falan ipad3 kullanıyorum hiç jailbreak olayına girmedim.korumasızlaştırma boşuna aleti.yasal olmayan herşey suç ve sakıncalıdır biliyosun...
arkadaş jailbreak nasıl yapılır diye sormuş, yapayım mı diye sormamış. her konuyu kendimizce yorumlayıp başka yerlere çekmeyelim lütfen.
burak, pm attım...
Teşekkürler ama bu kadar para verdikten sonra saçma sapan uygulama parası ödemek istemiyorum işin gerçeği. En fazla formatlanıyormuş makina. Boşver yani sıkıntı yok![]()
Usta akşam akşam arza çıkarma makaslı mısın törpülü müsün..ben fikrimi söyledim burak la olan samimiyete dayanarak sana noluyo ki onu anlamadım.nasıl yapılır demiş ben de nacizane yapmaması gerektiğini söyledim.sen bu forumun polisi misin?neye yorum yazıp neye yazmıcamıza sen mi karar veriyosun.hayret bişi yaa.sırf bu boş konuşan insanlar yüzünden bu foruma yazık oluyo hee.
Haydaaa! Yahu bunun neresi bilmemek bi açıklar mısın arkadaşım?kendim de bu aletten kullanıyorum.yanlış bilgi neresinde bu işin?
Tamam arkadaşlar. Tartışma yaratmıyalım lütfen. Yapıcam zaten Onur her türlü geri dönüşü var nede olsa![]()
Oğuzhan abi sağolsun yardımcı oluyor. Teşekkürler tekrar.
Yaptık ya sağolsun Oğuzhan abi söyledi ben uyguladım 3-5 dk sonra tamamdır sanırımYinede ona ulaşamazsam sanada sorarım hocam.
![]()
Kanka .pnelik onlarda hanıma 5 aldım kendime 4 aldım totalde 3000 tl para verdim. Birde üstüne kalkıcam 3 tl 5 tl 10 tl para harcıcam kaşınmasınlar.
Bu arada adım adım anlatıcam Oğuzhan abininde izni olursa bir konu açıcam ve yazıcam adım adım. Millet yapmak isterse diye gayet yararlı olacağını düşünüyorum. Maksat apple kazanmasın aga![]()
Yaptigin islem kagit uzerinde legal degil, senden ricam burada bisey paylasma. Once forum yonetimi sonra senin sikinti yasayabilme ihtimalin var. Zira ligtv yayin sitesi veya mp3 paylasim linki vermekten bi farki yok, kizdirmayalim bilkomu
-
Tam teşekküllü kameraman Cevat Kelle, ile Papua Yeni Gine'den bildirdi
Abi bilmeyen için gerçekten zor bir işlemmiş. Ama yapınca bir kere gerisi geliyorYaptım tapatalkıda beleş kurdum
![]()
Burak abi telefonun versiyonu 5.1.1 olmasi gerekiyor oncelikle benim 4s e abim kendi yapmisti
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri