Dün trafik kavgası yüzünden yakın bir arkadaşım bıçaklandı. Değmez kavga etmeye.
Sent my iPad using
Dün trafik kavgası yüzünden yakın bir arkadaşım bıçaklandı. Değmez kavga etmeye.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Nacizane tavsiyem, delikanlılığa hiç gerek yok. Zira karşıdaki manyak mıdır deli midir bilmiyoruz. Belki adamın kaybedecek bir şeyi yok, sopayla saldırdı ve oracıkta öldük. N'oldu şimdi? Ölmek çok kolay bir şey, saniyelere bakar.
Benim kaybedecek çok şeyim var, güç gösterisi yapma derdim de yok, baktım olacak gibi değil, polisi arar beklerim. Kendi hayatımı riske atamam, ailem var sonuçta.
var da inşallah kullanmayız..
en güzeli biber gazı arkadaşlar
biber gazıda çare olamayabilir.. siz de etkilenebilirsiniz çünkü.. bence sopada bulundurun derim...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Çok güzel yaMaşallah.
Benim aracımda biber gazı var. Umarım kullanmak nasip olmaz, önlem amaçlı duruyor. (Gerçi kapalı alanda biber gazı kullanırsam muhtemelen beni de etkileyecektir.)
Trafikte problem olduğu zaman en güzeli oradan uzaklaşmak. Hayat felsefem "dövüş gördün sıvış, aş buldun giriş"tir
2 sene önce eşimi sabah 7'ye doğru okula bırakırken, Kartal E-5'den sahile inen yolda, ışıkları geçtikten sonra çift şerit yolda bir minibüs tali yoldan sol şeride tam önüme çıktı, ben de duramayıp arkadan vurdum. Şoförün çıkmasını bekledim, adam levye ile inse basıp gideceğim.Neyse minibüscü indi adama önce geçmiş olsun dedim. (halbuki hatalı o) Adam bir şaşırdı. Neyse konuştuk falan, adam senin suçun yoktu dedi, anlaştık gittik.
Velhasıl, karşındaki kim olursa olsun insanlıkta her zaman fayda olduğuna inanırım.
Konu kurnugea tarafından (30/01/2013 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
"Ne mutlu Türküm diyene!"
https://www.alalimsatalim.com/fotos/...5175018467.jpg
Bu kocaoğlanın yavrularından gelecek abi inşallah. El Presa Canario diye geçiyor. Bir daha Zeus gibi bir melez bulabilir miyim bilmiyorum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bagajda pompalı var ne olur ne olmaz
Trafikte o kadar ya..sak adam varki bagajdaki pompaliyla is bitmiyor.... parner aracimiz varken sahin in biri bizi skistirdi ve haliyle bizde kornaya abandik ve aracin icinden bagirdik adam onumuzde el freni cekip durdu kapiyi acti elinde kocaman bi ekmek bicagi sallaya sallaya geliyor peder de yanimdaydi belinden silahi cikardi mermiyi agzina verdi havaya bi el skip adama dogrulttu adam ona sikacagimizi zannedip sag sol yalpalayarak aracina kostu pati cekerek uzaklasti. Boyle hayvanlara karsi sopa olsa ne olur bicak olsa ne olur silahimiz olmasa belkide o ofkeyle delecekti hayvan bizi...
sent my new ipad
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri