Bence olayı anlatmaya yeter :)
Printable View
aslında şu elektrikli joplar var ama, bilmiyorum kullanan varmı.bir ara alacaktım son çare kullanırım hesabı.çünkü araçta genelde eşimde oluyor. sonra düşündüm bu şimdi türk malı yok akımı voltajı fazla gelir, herif ölür, sakat kalır yada şarjı biter falan diye beklemedeyim.:)şu anlık biber gazı mevcut.
..... Cigeri bes para etmez adamlardan psikopat damgasi yemek icin yazmadim bu mesajda ki yazimi. İnsanlara sopanin kotu oldugunu anlatmak icin yazdim ama ne yazik ki her toplulukta oldugu gibi burda da varmis 1 tane varmis. Kusura bakmayin mesaji degistirdigim icin!
Sent my iPhone using
adam pompalı demiş ya,aynı şehirde yaşıyoruz ondan korkuyorum:D ben hiçbirşey bulundurmuyorum valla sabır en güzeli.başkalarının aptalca hatalarından ve hatta sıkıştırmasından dolayı 3 kez kaza yaptım.2si küçük 1i büyük kazalar.yinede ilk çıkan,birşeyiniz varmı diyen,alttan alan ben oldum.
Çok sevdiğim bir filmde de söylendiği gibi;
"Öfke bir yüktür.Hayat kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.Buna kesinlikle değmez."
bende kezzap var ben onu kullanıyorum........
Vay arkadas ortalik psikopat doluymus.Bi araba geriden gidicek diye adam yaralamayi icerde yatmayi hatta karsisindaki ondan daha manyaksa olmeyi goze aliyo ya yazik vallahi yazik.Kim varsa moderator kitlesin su konuyu iyice zivanadan cikmadan..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Yahu trafigemi cikiyorsunuz savasami gidiyorsunuz? Hayretler icinde okuyorum doldurdukca doldurmussunuz arabayi.. Hic kullanmamis adamin elinden alirlar bicagi silahi sopayi..
Arkadaşlar hazır Patriot'lar geliyorken, sizde sipariş verin birer tane. Kurdurun arabanıza, her saldırıya karşı kesin çözüm.
Ben bixi makinalı tüfek getirtmeyi düşünüyorum rusya'dan bagajımda geniş zaten biri gider yapınca binerim bagaja tararım :p
Bi kere kavga durumu oldu hafif dokundurmadan dolayi. Gayet kinar bi sekilde arabadan inip gayet kibar bir sekilde "Ehliyetinizi Görebilirmiyim?" dedim. Bişey sandi beni. Özür diledi ve gitti. :) bunu da üniversite ortamindayken bi arkadaştan öğrenmistim. Bi taraftar grubunun arasinda kaldik 2 kisi. Hangi takimi tuttugumuzu sordular. "Emniyet spor" demisti arkadaş. 40-50 kisilik grup önlerini ilikleyip gitmisti. Etkili bi cözüm olabilir :)
Sent my iPhone using
anahtar çekiç vb. şeyler var yeterli zaten. sopa gibi şeyler hareketi kısıtlıyor
ben tartışmalardan uzak durmayı seçerim, kimseye bulaşmaya gelmiyor herkes asabi. durup dururken kızımı öksüz bırakmak istemem. o yüzden aracımda da alet çantam dışında hiçbir şey taşımam bagajda.
55cm iki tarafı burçlu yüksek başınç hortumum vardı çalındı aracımdan :( daha önceden bir arkadaşım dedesinin yaptığı Dana nın üreme organından yapılma yaklaşık 70 cm uzunluğunda jop gibi esnek bir hakyemezim vardı oda kayıplarda, bir darbesinin acısı 1 ay geçmezdi, sopa bıçak vs.. karşındakini öldürebilir fakat bunlar şüphesiz uzun süre süründürüyordu :D
Arkadaşlar bu konu biraz uzamadı mı sizce?