polata birşey olmaz...Ölü taklidi yapıyordur![]()
![]()
Türkiyenin yetiştirdiği yegane cengaverlerden Polat Alemdar Suriyede şehit düştü.Hepimizin başı sağolsun.
Patlamanın olduğu yerden Polat'ın cesedini çıkaran Abdülhey ve Cahit şimdi ne yapacak? Cahit intikam için kimi hedef gösterecek?
Çakıra cenaze düzenleyen bu insanımız,Polat Alemdara devlet törenide yapar,40 ınıda yapar ,52 sini de.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
polata birşey olmaz...Ölü taklidi yapıyordur![]()
![]()
Keyif BMW'Dir...
Şükürrr))
hiç sanmam...
Bikaç milyon daha kazanmadan ölmez o..
Kıyamet kopsa polat yaralı kurtulur.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Polat 2-3 ay sonra bi çiftlik evinde gözleri açar yanık bi halde kurtulur bu film bitmez![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
üzerini toprakla kaplarlar, üç ay sonra kalkınca ellerinin tutmadığı anlaşılır, ona demirden aslan pençeleri yaparlar![]()
İçimizde ne yaratıcı arkadaşlar varmış yavvv![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ölmedi o BALAYINDA
hafta içi bütün gazetelerde vardı Yüksel AYTUĞ yazdı hatta merak etmeyin dizi bu hafta öldü mü ölmedi mi sorularıyla geçecek çünkü POLAT yenge hanımla BALAYINDA maldiv adalarında![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Konu shellcininabisi tarafından (21/12/2012 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
biraz önce izledimherhalde erkanın yanındaki kostümlü gözlüklü olan polat leylayı ölümden kurtardı yine
başımız sağolsun![]()
biz gp'yi çok sevdik
Dizi çok fazla uzamış olsa da bence türkiyede 1 numara dizi.Başka kanallarda taklit senaryoları izlediğimde mutlaka bir acemilik ve eksiklik hissediyorum.Son 1 yıldır hiç izlemediğim halde bence bu ayarda bir dizi türkiyede henüz yapılamadı.
Yigidi oldur hakkini yeme demisler.10 numara dizi.bu arada polat diger arkadaslarin dedigi gibi olmedi :thumbup:
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri