Üzgünüm ama Pakize Suda![]()
Bora Acele Etmeseydin YhaÇok Belli Ama Değilmi Güzelliğe Baksana
![]()
![]()
![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
dogru cevap geldi hediye olarak ne veriyoruz![]()
Pakize Suda İle Akşam Yemeği![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
güzel fikirbora hayrını gör
![]()
Kac yasinda acaba....
1 Asırlık dev çınar![]()
Ne güzel çekmişsin abi benim arabanın fotolarını da çekermisin![]()
TSİ Jetta.
reklam kokan hareketler bunlar mayk ben çektim tanıyın![]()
tv den gözüktüğünden biraz farklı yüzündeki kırışıklar daha belli oluyor.O kadar makyaja rağmen yaşının getirdiği doğallık daha net belli oluyor.
Serdar Pakizeye mi güzell dedin.![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
pakıze suda erir.........
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Valla Makinemi Satmasaydım Çekerdim Kardeşim
Daha Ne Fotoğraflar Çektim Onları Gör Sen Birde
Reklama İhtiyacımız Yok Bizi Bilen Bilir Femoo
Güzel Değilmi![]()
İlaç Gibi![]()
Sız yaslanınca yuzunuz kırısık olmayacak degılmı puruzsuz bır yuze sahıp olacaksınız ya yada utuleyerek dısarı cıkacaksız yaslanmıs kadın ne beklıyorsunuz .Yemek ısıne gelıce ben acıktım baya yemegı ısmarlayacksa ben yerım sonra kalkar gıderım hersey yemek yıyene kadar![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel Yok Öyle Pakize Hanımla Kırmızı Şarap Keyfi Yapmadan Bırakmam Çok Sever Kendileri Kırmızı ŞArabı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri