Kulübümüze hoş geldiniz
Kulüp katılım koşulları:
1- Evli olmak.
Başka da koşul aranmamaktadır
arkadaşlar evli olmak çok zor gerçekten. şimdi hanım bütün gün temizlik yaptı yoruldu etti. akşamın bu saatinde karnım acıktı. acıktım demeye korkuyorum şuan hehe
Konu Scottie tarafından (29/03/2011 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
gerçekten zor bahadır kardeşim biz hanımla öğretmeniz okuldan bir geliyoruz bitmiş bir şekilde şimdi hadi yemek yap demek bırakın onun zoruna gitmeyi benim vijdanım el vermiyor..
vardı hallettim o işi öyle dışardan
Evin beyi, akşam vakti işinden dönünce, evi perişan halde bulmuştu: Kirli tabaklar, çanaklar sofradan kaldırılmamıştı, yerlerde çamur izleri vardı, yataklar darmadağındı, pijamalar, çoraplar oraya buraya atılmış haldeydi. Üstelik, akşam yemeği de hazır değildi.
Vaziyete bakıp öfkeden deliye dönen adam, epeyce arandıktan sonra, karısını balkonda bir sandalyeye oturmuş, kitap okur halde buldu. Öfke ve endişe karışımı bir sesle:
“Bugün sana ne oldu böyle?” diye sordu.
Kadın, umursamaz bir edayla başını çevirip:
“Hiç, kocacığım!” dedi. “Her akşam bana, ‘Bütün gün evde ne yaptın sanki?’ diye sorardın ya. Bugün birşey yapmadım işte. Evde neler yaptığımı görmeni istedim.”
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Evlilik hayatında hanımların işi daha zor,erkeklerin işi daha kolay...
Walla masayı eşim hazırlıyosa kaldırmasınıda ben yapıyorum
hayat müşterek sonucta oda calısıyor,oda yoruluyor..Ütü çamaşır işlerine karışmam ama ev temizlerim
I ' m c a p u l i n g . . .
Evime gelirim corbam yemeğim önümde yemek biter cayım kahvem abur cuburum gelir sabah kahvaltım İmkan varsa en güzeli hanımın çalışmaması , tabi bununda negatif etkileri var akşama kadar yorulmadığı için sıkılıp sen yorgunken dışarı çıkmak isterler , yine yorulmadığı için dırdırları hiç bitmez
eşim çalısıyor...o kızıma baksın yeter ben kuru ekmek de yerim
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
valla arkadaşlar ben yoruldum evlilikten eşim işten saat 10 da çıkıuyor bense 4-5 gibi çıkıyorum ütü-yemek-ev temizliği-çöp toplama hepsini yapıyorum eşime hiç kıyamıyorum ama bazen çok sıkılıyorum valla her çeşit yemeğide yapıyorum enginar-fasulye-pilav-kek-dolma-ıspanak-kereviz-bakla hepsini yaparım ayıptır soylemesi çok iyi yaparım
valla tebrikler imrendim size...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Maşallah evlilerimizde ne hünerler varmış böyle...
aynen ya bende bulaşık yıkama falan herşeyin yapılması taraftarıyım eskiden kadınlarımız çalışmıyordu da yapıyorlardı şimdi heleki istanbul gibi yerlerde çalışmayınca olmuyor maalesef..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri