Cevabı ben de bulmuştum ama mantıklı aslında, olabilir.
Printable View
Cevabı ben de bulmuştum ama mantıklı aslında, olabilir.
Arkadaslar zaman zaman rüyayı yönetebildiğimi düşünüyorum rüya görur ıken ruya oldugunun farkına varıyorum önergın bır ruyamda lisedeki askımı gordum aynen lısedekı gıbı bahcedeyız yanımda otutuyor senı cok ozledım hemde cok ama senı kaybettım telefonunu kaybettım faceden konusuyorduk hesabını kapatmıssın dıye dert yanıp aglıyordum sonra sımsek caktı ruyadasın oglum sen dedım kendıme ve o zamanlar korktugumdan dolayı yapmaya cesaret edemedıgım seyı yaptım dudaklarına yapıstım kızın sonrada uyandım .Aradasıradada seytanla savasıyorum aman olursek oluruz nasılsa ruyadayım deyıp kahraman olmaya calısıyorum
evet okumak benim için çok mantıklı bırakın rüyayı normalde bile okumayı hiç sevmem :D
Evet rüya yönetimini bende çoğu zaman yapıyorum... Bazende acayip saçma rüya görüyorum :D:D Mesela pedallı araba kullanmak gibi yada bisikletle son model bir arabayla kapışmak gibi yada normal bir arabayı bisiklet direksiyonuyla kontrol edip bisiklet freni kullanmak gibi... Cidden bazen saçma sapan rüya görebiliorum... :D:D:D
bundan sonra ruyamda kitap okuyacakmıyım diye bekliyeceim:))
*** Rüyanızda belki kitap okuduğunuzu ya da bir şey okuduğunuzu görebilirsiniz.Ama sadece resim olarak görebilirsiniz onu, kitabın adını içeriğini okuyamazsınız***
Arkadaşlar, rüyasında kitap okuyan, hatta okuduğu kitabın "Simyacı" olduğunu söyleyen bir arkadaşım var.Sanırım tez çürüyor böylece.
ben bir rüya görüyorum sonra gece uyanıyorum su içiyorum yatıyorum rüya kaldığı yerden devam ediyor :D:D Böyle birşey yaşan oluyormu yada rüyanın yarısında uyanıp diğer yarısının gelişmesini ben yönetiyorum :D:D Ya benim rüyalar hep komik :=)
Ya liseli bir hatun vardı ne zman görsem hemen su içer ucarak geri yatarım ne hikmetse ruya kaldığı yerden devam part 2 :D
İçki görmüyorum görsem başlayacamda :D
Alemsiniz yahu...