Sizin dediğinizi yapan yani rüyalarını yönetebilen insanlar var.. Bu çok özel bişey..
Printable View
Her insan yapamıyabilir gerçekten özel bir yetenektir...
dru içeriğini bilmediğimiz bir kitabı okumayı göremeyiz...
RÜyamda bende defalarca kendimi gördüm, hatta görüp bu ben değilim kesin rüya bu dediği de çok oldu :D
rüya oldugunun farkına varıp inanmadığım, yada uyandığım rüyalar sık sık oluyor, bazen istediğim rüyayı bile görebiliyorum :) hayal edip yaşamak gibi bişi sanırım :)
doğru cevap KİTAP OKUMAK mı şimdi ?? çok saçma geldi bana ama, hic kitap okudugumu da hatırlamıyorum...
ben rüya görmedim hiç yada görmüşsemde hatırlamadım.. benim için herşey olabilir..
Her insan rüya görür zafer abi...
Deposu 1 lira deposu 1 lira dıyen pompacılar...
:P
Üstün açılmış deniz bence... :D:D
bağırmak olabilir miii?? :uhm00000:
ben rüyamda ne zaman bağırmam gerekse bir türlü sesim çıkmaz,
kendimi parçalarım parçalarım ama bir türlü olmaz... :D :D
evet rüyada bağırılmıyor malesef benimde çok başıma geldi
bilinçli düşünmek :)
benim aklıma tek gelen ilahi manada oluyor Allah'ı göremeyiz her ne kadar hayal bile etsek göremeyiz diye düşünüyorum
eğer gördüm diyen varsa o da muhtemelen rahmani rüya değil şeytanidir
Gerçek....
Bencede Allah görülmez. Hayaller ve rüyalar bildigimizle sınırlıdır insanı bilmedigini hayal edemez bilip gördüğünü hayal edebilir dolayısıyla allahı gören yoktur. rüyada gören hic yoktur
Yüce Rabbimizi göremeyiz ama rüyalarımızda onu görmüşüz gibi benzetebiliriz...
Dostlarım cevabı vereyim bencede çok saçma bir cevap ama internette web sitelerinde çok araştırdım ama gerçek bu...
CEVAP: KİTAP OKUMAK mış...
Şimdi bazı arkadaşlar var ben rüyamda kitap okudum diyecek doğru bende okudum ama size cevabın açıklamasını yazıyorum... Bunun üzerine gene tartışabiliriz...
*** Rüyanızda belki kitap okuduğunuzu ya da bir şey okuduğunuzu görebilirsiniz.Ama sadece resim olarak görebilirsiniz onu, kitabın adını içeriğini okuyamazsınız
Bunun nedeni ise ;
Uykudayken beynimizin her bölümü çalışmaz doğal olarak.Okuma eyleminin yapıldığı beynimizin sol lobu uykudayken çalışmadığı için rüyadaki bir şeyi okumamız imkânsız.
Cevap buymuş arkadaşlar... Yorumlar ???
drdur içeriğini bilmediğimiz birşeyi okuyamayız ama okuduğumuz bir kitabı okurken grebilirz :D:D
yaniii
Cevabı ben de bulmuştum ama mantıklı aslında, olabilir.
Arkadaslar zaman zaman rüyayı yönetebildiğimi düşünüyorum rüya görur ıken ruya oldugunun farkına varıyorum önergın bır ruyamda lisedeki askımı gordum aynen lısedekı gıbı bahcedeyız yanımda otutuyor senı cok ozledım hemde cok ama senı kaybettım telefonunu kaybettım faceden konusuyorduk hesabını kapatmıssın dıye dert yanıp aglıyordum sonra sımsek caktı ruyadasın oglum sen dedım kendıme ve o zamanlar korktugumdan dolayı yapmaya cesaret edemedıgım seyı yaptım dudaklarına yapıstım kızın sonrada uyandım .Aradasıradada seytanla savasıyorum aman olursek oluruz nasılsa ruyadayım deyıp kahraman olmaya calısıyorum
evet okumak benim için çok mantıklı bırakın rüyayı normalde bile okumayı hiç sevmem :D
Evet rüya yönetimini bende çoğu zaman yapıyorum... Bazende acayip saçma rüya görüyorum :D:D Mesela pedallı araba kullanmak gibi yada bisikletle son model bir arabayla kapışmak gibi yada normal bir arabayı bisiklet direksiyonuyla kontrol edip bisiklet freni kullanmak gibi... Cidden bazen saçma sapan rüya görebiliorum... :D:D:D
bundan sonra ruyamda kitap okuyacakmıyım diye bekliyeceim:))
*** Rüyanızda belki kitap okuduğunuzu ya da bir şey okuduğunuzu görebilirsiniz.Ama sadece resim olarak görebilirsiniz onu, kitabın adını içeriğini okuyamazsınız***
Arkadaşlar, rüyasında kitap okuyan, hatta okuduğu kitabın "Simyacı" olduğunu söyleyen bir arkadaşım var.Sanırım tez çürüyor böylece.
ben bir rüya görüyorum sonra gece uyanıyorum su içiyorum yatıyorum rüya kaldığı yerden devam ediyor :D:D Böyle birşey yaşan oluyormu yada rüyanın yarısında uyanıp diğer yarısının gelişmesini ben yönetiyorum :D:D Ya benim rüyalar hep komik :=)
Ya liseli bir hatun vardı ne zman görsem hemen su içer ucarak geri yatarım ne hikmetse ruya kaldığı yerden devam part 2 :D
İçki görmüyorum görsem başlayacamda :D
Alemsiniz yahu...