8W :dans: :icon_smile_evil:
Printable View
Evet arkadaşlar yakında mesajları çözme işine giriyorum.Makul bir ücret karşılığı gizli özneler ortaya çıkarılır , şifreli mesajlar çözülür.
Hahahaha
1. madde gayet uygun bence...Geyik mod'u yapalım seni abi. Çuk otururur. Hangi mesajın geyik hangisinin olmadığını senden daha iyi anlayan olmaz bence. Ona göre tutunulacak tavrı belirlersin.
2. madde'yede bir (ben hariç) eklersen daha iyi olur sanırım. Çünkü hatırlatırım dün sende pararayı yedin...
3. madde gene sana mod luk kazandırılıyor. Kripto ile yazılmış mesajlar modu. İlk olarak mesajları hemen bulup deşifre etmen gerekiyor. Ama en fazla seni bu konu yoracak. Çok hızlı olman lazım çok.
4. Bunu kurallar bölüme eklemeyi önerelim. Yazmayana nasıl bir ceza verileceği kesinleşsin. İlk mesaj sana ait olduğu içinde cezanı sen belirle bence , çünkü yazmamışsın...
5.madde su götürmez bir gerçek ama sanki 2. maddeden biraz esinlenilmiş. Kanunen bir zararı varmı uzmana sormak lazım..
Son olarakta VİVA GP...
Sevgili İbrahimcim
Ben diyeceğimi zaten söledim.
Yönetim anlamazdan geliyor ben napayım.
hahahaha
VİVA GP
Allah müstaakınızı versin,valla bu başlığı yeni gördüm,vurun dibine dibine burdan...
Bülent Ren geyiğinde ekolsün birader.
Yönetim istifa Yönetim istifa :uptosomething:
Ahanda Ali'den de onay geldi.. HEYYYTT tutmayın artık bizi.....
Yuh iyice çekilmez adam olduk iimi.BAşından beri hep bunu söyledim yavv.
Abicim "Geyiğin gözüne,Geyik' de vurulur" Bak not alın bunu,günün özlü sözü...
Evet sayın seyirciler Geyik Uzmanı Bülent A. Ya bağlanıyoruz şimdede.
SAyın Ulu Ala Geyik, ne diyorsunuz bu söz hakkında... Sonuç olarak sizinle ilgili bir şeyler var sözde..
Bir çözümlemeye gitmek gerekiyor mu (Geyiğin gözüne vurmak falan deniyor)
yoksa uygunmudur...