Onu özledim, bunu özledim, şunu özledim... Hemen farkediliyor ki hayatımız birilerini ve bişeyleri özlemekle geçiyo... Bakalım sizin özledikleriniz nelermiş???
Onu özledim, bunu özledim, şunu özledim... Hemen farkediliyor ki hayatımız birilerini ve bişeyleri özlemekle geçiyo... Bakalım sizin özledikleriniz nelermiş???
мiηiкiм υƒα¢ıкıм вєη тαтℓı вiя кαçıкıм!!!
ben köyümü özledimm![]()
Serserimi özledim ... Sürekli arayışını en çok habersiz buluşmalarımızı arayıp ben geldim demesini özledim..
sessizliği özledim
Konu Linos tarafından (20/04/2007 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
dağLarı özLedim.. insanLardan uzak yanLız sessiz kaLmayı özLedim...
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hayal kırıklığının başkenti Sütçüleri özledim
SEVGİLİMİ ÇOK ÖZLEDİM..beraber bişeyleri yapmayı da ..Allah izin veririse gelmesine tam 63 gün var gelmesine ....
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
böcüüümü çok ösledim
ben eski sevgilimi özlemedim...yeni gelecek sevgilimi özlüyorum ama![]()
![]()
Alpay.....
Babamı özledim ... :icon_smile_disappro
Babamı görmeyeli 9 ay oldu. Onu özledim.
arabamı ösledim 5 gündür garajda yatıyo , Bebişimi ösledim en son sabah sördüm, bide uruş kapamasını en son cumartesi yedim ehehehe![]()
anneannemide çok özledim..dedemide...cennetteler şimdii..mis gibi kokarlardı herzaman,öpmeye doyamazdım...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
amiin gizocum..bende seni ösledim vallaaa...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
karpuz yemeyi özledim
sahilde yürümeyi özledim
depremde kaybettiğim ikizimi kardeşimi cok özledim.onsuz bu dünya cekilmiyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri