kesin şarhoştur sahibi hiç yoksa bi de alkoliü yakalanmayım diye tüymüştür.kurnazmış baya![]()
Bızım aracı kucumsuyenlere bır haber bursada Audi jeep e arkadan carpan punto audıyı agaca yapıstırmıs varmı bunu yapan baska arac)
haber lınk:
Lüks Arabaya Çarptı, Arabayı Bırakıp Kaçtı - trafikhaber.com
haber lınk:
ALINTIDIR
Konu ZAK1980 tarafından (22/12/2010 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
kesin şarhoştur sahibi hiç yoksa bi de alkoliü yakalanmayım diye tüymüştür.kurnazmış baya![]()
Puntomuzun sol yanını yumurta soyar gibi soymuş yaa![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yandan çarpıp ağacın üzerine yönlendirmiş sanki.
Arkadan çarpıp Audi yi itmiş olsaydı GP nin önü çok daha fazla dağılırdı, dağılması da gerekirdi.
Arkadan çarpma yok bu kazada,yanyana sürtüşmüşler Punto kenarda kalmış Jeep olayı ağaçta noktalamış...![]()
olabılır bak bu baRIYER MUHBBETI
2009 1.4 8v 77 bg
bence yan yana sürtmüşler punto durmuş digeri agaç yardımı ile durmuş..
olan Q5 e olmuş![]()
Hey allahım milyarları say ondan sonrada fren yap durması ağaca geçir
Yaşası grande putoooooo
Haber için teşekkürler
punto evolution
sağlık görevlisi de güzelmiş![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
punto Q5'e arkadan girseydi bir dahada çıkamazdı.. puntonun o hale gelmeside Q5'in tamponuna falan sürtmüştür veya sıkışınca bariye falan sürmüştür
Yada aniden ağaç atladı araçların önünee![]()
GP sol tarafı Auidinin de sağ tarafı sürtünmeden dolayı hasar görmüş ,
Kesin Audi Ben Puntoyu sollar geçerim diye düşündü ve bariyeri göremeden Kafadan giriverdi
İkisinede Geçmiş Olsun ama yollarda Puntoyu Küçümsüyenlere Ders olsun![]()
yanlarda bar falan yok arkadaşlar..2000 bravomda bile vardıki bunun faydasını fazlasyla görmüştüm kaza yapınca..
ayrıca kazada arkadan çarpma yok
Çelik kapı içi BAR'ları her araçta var artık
ve orta direk iç sacları yeni nesil araçlarda daha da güçlü (BOR) alışımlı çelikten yapılıyor yani otomotiv karoserinde kullanılan en dayanıklı çelikten
bu arada bizim dayanıklı puntomuz pert oldu haberiniz olsun ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri