Printable View
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı muhabbet olsun diye dedim yasemincim ilkokula gittim okuma yazma biliyorum :D :D :D Bende aynı amaç ile yazdım :D :D
Alıntı: zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı bir havuzumuz olmadı ki arabayı bizde soksak :D :D :D İç dış yıkama yapsak dımı abı
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı seni okutan zihniyeti kiniyorum :D ülen sen benim başımın tatlı belasısın :D Alıntı: zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı bir havuzumuz olmadı ki arabayı bizde soksak :D :D :D zafercim çok istiyorsan gel abicim ben yardımcı olayım bu konuda sana :D :D :D
Alıntı: Kriminal Nickli Üyeden Alıntı İç dış yıkama yapsak dımı abı aynen deniz :D ademcim yardımın bekliyorum:)
Alıntı: zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı aynen deniz :D ademcim yardımın bekliyorum:) sen gel konyaya havuz benden ikram sana :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı sen gel konyaya havuz benden ikram sana :D kardeşim ikide kese atıverirsin :)
Alıntı: zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı kardeşim ikide kese atıverirsin :) ne gerekiyorsa yaptırırım sıkıntı etme sen dönüş için otobüs biletini ayarlada gel :d
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı ne gerekiyorsa yaptırırım sıkıntı etme sen dönüş için otobüs biletini ayarlada gel :d hiç yakıştıramadım sana havuzda yıkanmış arabamı bırakırım temiz temiz senin puntoyu alır giderim:)