hadi bakalım Gizem, heyecanla beliyoruz hikayelerini :ok:
Printable View
Bir varmış.. bir yokmuş.. Buzulların yavaş yavaş erimeye başladığı bir dünyada, tüm canlılar fani dertlerle meşgulken, Erdi isimli minik bir palamut meraklısı sevimli canlı uzun çabalar sonra aradığı palamutuna kavuşmuş, neşeyle buzulları tırmanıyormuş..
Bu zorlu tırmanışı yaparken tek önemsediği şey, palamutunu düşürmeden zirveye ulaşmakmışşş....Çünkü zirvede onu bekleyen çook önemli canlılar varmış.... ;)
eee sonra??
:D:D
Sevgili Sid (Shopar), Diego (OZZY), Ben (Crash) ve Ceynep (Eddie) zirvenin tepesinde heyecanla Erdi' yi bekliyorduk.. O da ne...!!! Aniden koca ayakları olan, dev gibi, şirin mi şirin bi canlı yakşalmaya başladı...Maaannnyyyyy :icon_smile_big: (Emreeeee)
Sid (Shopar) o kadar heyecanlandı ki Manny' yi görünce, koşarak üzerine atlamak istedi.. Ama Manny çevik hareketle kenara kaçınca.....hooppp.... Sid sudaaa...:elvis:
Eddie ve Crash her zamanki gibi zıpır zıpırr.. Sürekli oyun oynamak istiyo ufaklıklar..Ekip de tam yaramazlık yapmaya müsait...Hangisine sataşsak kii :uptosomething:
filim mi çekiliyor burda...
Bu esnada minik Erdi bi elinde palamutu, yavaş yavaaşş buzulu tırmanırken, son bi nefes koca burnunu zirveye atmayı başardı... "aiyyiiihhhhh"
oooo, bi baktı ki tüm ekip hazır, heyecanla onu bekliyor!!! Bi tek minik bi ufaklık (Femoli) eksik..Nerde ki? :alala:
femoLi aşağıdaydı, çocukLa iLgiLeniyodu en son : )
işte geldim burdayım ben çocukta ustayım
çocuk eline aldığı buz kütlesini crash kafasına atar ve crash kafası yarılır ağlamaya başlar bunu goren many kafası okşayarak aferin sana der..:):):)
Kafasına buz kütlesini yiyen Crash oldukça sinirlenmiştir.. Hemen Eddie (Zeynep)' nin yanına koşar ve minik bebek Femoli için hain bi plan hazırlamaya başlarlar...
O da ne... tüff tüfff savaşııııı.... savununnnnnn :boxin:
siz çılgınsınız..)))))))))))))) süper valla...
Eddie ve Crash' in çılgın tüf tüff savaşından sonra tüm kahramanlar kraliçe ve prensesin kim olduğunu anlamıştır... :p
Tabiki Ben ve Ceyno !!! Hepsi saklanarak süper ikilinin bi sonraki yaramaslık oyununu bekler..
Tabi şunu eklemeyi unuttum.. Bu nihai sonuçla birlikte masal da biter...
Ana düşünce neymiş?? herkes anladığını yazsın lütfen... :clever:
Şahsen şöle belirtiyim; masalda da, gerçek hayatta da biz (Eddie&Crash) ne dersek o olur :bandit:
sonuç mu?
sonuç; ufak paLamuda uLaşmak için veriLen emeğin karşılıgı ödenmez :p
baş rol oyuncusu bebek yani ben hakkı ödenmez bunu anlamak gerekir :):):):)
aman ne baş-rol, peahhh
yahu bi karakteri unuttuk sanki ama... Enis kim olabilir ki...? ımmmm, bi düşiniyim bakalım.. :icon_confused:
Hay aksiii, nasıl düşünemedim ki şimdiye kadar.. İşte Enissss... :ok:
sağol benide hikayenin içine soktuğun için :muha: :muha: :muha:
hikayemizin en sevimli karakteri geldi aramıza :) :) çok farkettim yokluğunu yahu, bidaha onsuz hikaye falan yasmiicam...
Zeynom oku bakalım ;)
izin ne kelimeeeee hikaye senin zaten :) :) konuştur sanatını zeynebimmm
baş rol oyuncusu bebek femoli kaybolur ..ve bizim ekip yola çıkar...''femoliiiiii femoliiiiiiiiiii...nirdesin kardeş....uğraştırıon bizi...'' diyeee bağırıp aramaya koyulurlar..