Günlüklerden
Sevgili günlük,
Herkes, herşey altüst oldu, güvenebildiğim dostlarımdan sadece Brutus kaldı.
(Sezar)
Sevgili günlük,
Bizim imparator iyice sapıttı. "Ülkenin etrafina duvar örün!" diye tutturdu. Yok artık! Bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle dalga geçiyor!
(MÖ 200, Çinli bir mimar)
x
Sevgili günlük,
İçimden bir ses aya gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta ikiz kuleler yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile bilmiyorum.
Hayırlısı olsun...
(1550, Nostradamus)
xx
Sevgili günlük,
Senden baska derdimi anlatabileceğim kimse yok! Alt tarafı bir elma ya! Bir elma kadar değerim yokmuş.
(Adem)
x
Sevgili günlük,
Kraliçenin sponsorluğunda aylarca okyanuslarda dolandım, bula bula Hindistan'ı buldum. Şansıma yanayım! Ben şimdi kraliçeye ne diycem?
Dalga geçmez mi benimle, "Kristof Efendi Hindistan'ı mı buldun, tebrik ederim!" diye.
(1492, Kristof Kolomb)
Sevgili günlük,
Aramızda kalsın ama, bizim stajyer Monica var ya, taş gibi ********im! Şeytan diyor, at şunu oval ofise, kim nereden duyacak ki!
(2000, Bill Cln)
x
Sevgili Takvim,
Yarın beni başbakan yaptılar. Ben de Ankara'ya liman yaparak millete olan borcumu ödeteceğim. Ama çok yoruluyorum. Hatta yorgunluktan sürekli hasülüsas, hasülünas, hasülas, hasünilas, has...
(2001, Çiller)
Konu Scottie tarafından (27/10/2010 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.
Süpermiş ya. Tansu Çiller'e çok güldüm.
Sağol Eser
süper
İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA
güzelmiş...
Harika eser
Sevgili günlük,
Senden baska derdimi anlatabileceğim kimse yok! Alt tarafı bir elma ya! Bir elma kadar değerim yokmuş.
(Adem)
I ' m c a p u l i n g . . .
bende çok gülmüşştüm hepsine..
Eser teşekkürler,
valla hepsi harikaymış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri