Tolgacım rapor falan al ıyı degılsın sen..Bakıyım aaaa ateşinde var senın aman aman ıstıhbaratları duzguın yap bariiiiiiii
Printable View
Onur ve Adem, siz ne kadar seviyosunuz birbirinizi yaw.... Kıskandım walla :) Deniz beni bu kadar sevmedi beah...
Tolga ankaraya gelıyım eger kendını musaıt etmessen keserım senı
Sen de bi türlü gelemedin be kanka... Gel de gerisini ondan sonra düşünürüz :)
Bayramda belkı gelırım hacı...
Canın saolsun ..Hallederız bı vakıt..Zaten benımde kesın deıl eşimi yollayıp kafa dınlemek ıstıyorum :D
Değil yahu. Öyle olsa torbası olurdu bak yok :)
Sordun Tolga. Sanırım 5-6 kez sordun ama bir daha sor benim için sakıncası yok :D
İşimiz var arkadaş. Çalışıyoruz biz. Senin gibi laptop elde elekçiler gibi gezmiyoruz ordan oraya :D :D
Yaw sen bir daha aşk ve sevgi üzerine yorum yapma ne olur. Sayende epey bir soğuduk yani. Hem aşktan bahsedersin hem de bayram gibi özel bir günde eşini evden postalamaya kalkarsın :S :S
Bak kanka Yasemin'in de talebi üzerine tekrar soruyorum, neyin peşindesin sen???
Bu soruyu daha önce de sorduğuma ancak mantıklı bir cevap alamadığıma eminim...
Bırak olum bu anlayışlı eş ayaklarını, yediremezsin bize...
Ben hatunla başkaşa kalıp biraz olsun kendimize vakit ayırabilir miyiz, kendimiz için bişeyler yapabilir miyiz diye fırsat kolluyorum sen hanımı oraya buraya göndermekten bahsediyosun. Ayıp ayıp hiç yakıştıramadım senin gibi yiğide !!!!!!!
Evden nıye gondermeye calısayım yasemın..Bu cumlede o ızlenımı almıs olabılırsın ama aılesı burda olmadıgı ıcın ve benım gıdebılecek durumda olmadıgım ıcın ziyaretı tek basına yapıcak..Lafın gelısıde kafamı dınleyım dedım..
Aşksa aşk meşkse meşk hepsı mevcut bızde fakat ınsan bazen arkadaslarıylada olmak ,vakıt gecırmek ıstıyor asla bunu basımdan atıyormusum gıbı dusunmeyınız..
mert nolduuuuu yegen
birşey olmadı abi ne olucaktı ki?