Arkadaşlar bayram tatili sebebiyle yollarda magandalar ve özellikle içkili sürücüler çok var ne zaman nerden çıkacakları belli olmuyor dün akşam ziyaret dönüşünde tehlike atlattım dikkatli olmakta fayda var.
Ramazan'dan çıkar çıkmaz alkol su gibi tüketildi ve trafik magandaları mesaideydi... Çok dikkatli olalım...
teşekkürler Erdem, dediğin gibi dikkatli olmak,sakin olmak, gaza gelmemek gerekiyor. kazasız bayramlar hepimize
bende tam bu konuya değinecektim konuyu gördüğm iyi oldu.
Ben yollarda hız kurallarında giderim ve emniyet kemerim de her zaman takılıdır. Dün bir trafik kontrol noktasından teşekkrler ile geçtikten sonra mahallemizin ara sokaklarına doğru girdim. 20 metre ilerimden bir araç yola çıkmak üzereydi ki sellektör yaptım buna rağmen yola çıktı neyse deyip hafif fren yaptım aracın ilerleyeceğini düşünerek. Bir baktım yolun ortasında frene bastı bende frenleyerek arkasında durdum ( frende kaydım biraz tabi ) Arakadaşımız gerivitese taktığını anlayınca bende taktım Allahtan arkam boştu. bu Geri gelirken bende geri gitmeye başladım abartmıyorum 15-20 metre kadar geri geri kornya basarak arabanın bana çarpmaması için uğraştım. Genç arkadaşın arabası sözde modifiye edilmiş camlar simsiyah ve ne içerisi ne dışarısı görünen cinsten. Sonra fark etti ama elimden zor aldılar. Aman dikkta bu eşkiyalara...
Artık Fiorinolu
Tam bir eşkiyalık ya....
valla ne kadar dikkatli olsak da psiko manyaklar sağolsun adami deli ediyolar![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
ikitellide 11 kişi haytını kaybetmiş dolmuş kazası olmuş hepsini allah rahmet eylesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri