Bir Takım Düşününki Transfer Döneminde 2 Tane Yabancı Başarılı İsim Yapmış Futbolcular Almış Takıma, Fakat O Takımı Düşününki Belki Bir İnat Belki İmaj Belki Bir Hırs Uğruna Takımın Tesislerini Bankaya İpotek Verecek Kadarda Çılgına Dönmüş Ve Bir Yabancı Futlbolcunun Daha Peşine Düşmüş Ve Futbolcunun Takıma Maliyeti 60 Milyon € Yani Yaklaşık 121 Trilyon ? Bu Takım BJK ...

Arkadaşlar Ben Fanatik Değilim Onu Bir Kere Söyleyim Bjk lıda Değilim Konuyu Tartışma Konusu Haline Getirmek İçinde Açmadım. Lütfen Hangi Takımlı Olursanız Olun Sizin Aklınız Mantığınız Alıyormu Q7 Tamam Guti Tamam 2 Bomba Transfer Peşine Birde Robinho yu Alan Adamın Aklı Ne Kadar Çalışıyor. Bu Futbolcuyu Almak İçinde Takımın Tesislerini Bir Bankaya İpotek Ettirip Kredi Almak İçin Kendini Parçalıyor.

Şimdi Olaya Şöyle Bakalım Madem Paran Yok Ne Diye Bu Futbolcunun Peşine Koşarsın ? Madem En Kralını Getirecektin O 2 Futbolcuya Neden Dünyanın Parasını Verdin ? 2 Bomba Transferin Var Bunlardan Elde Edeceğin Forma Satışları Reklam V.s Gelirleri Yeni Alacağın Futbolcudan Dolayı Hiçe Sayacaksın, İşin Birde Milliyetciliğini Düşünsek 121 Trilyona Kaç Tane Genç Türk Futbolcu Alırsınki Burda Tamamen İmaj Prestij Ve Kalite Ön Planda Ayrı Konu Onun İçin Bunu Pas Geçiyorum, Valla Bnm Aklım Almadı Bu Konuyu Mantıklıca Bir Konuşalım Heyecan Yapmadan Tartışalım Bence ?

Ama Mantıklı Ve Anlamlı Yorumlar Yapalım Fanatiklik Yapmayalım Kırıcı Olmayalım Takım Konuları Hassas Konular Bjkli Arkadaşlar Parlamasın