GÜNAYDIN......
GrandePuntoTr.... Nasılsınız bakalım....
günaydın herkeze
birazdan sanayiye gidecem bi bakıyım şu folyo işlerine
Hadi bakalım Adem abi fotoları merakla bekliyoruz.... bakalım nasıl olacak.. nasıl istiyorsan öyle yaptır abi... kolay gelsin...
Aynalara kırmızı yaptıracaksan 3 m marka folyo kullan.. abi... bana da mert söylemişti..
Vayyyy Gece sohbetlerinden sonra sabah sohbetleri konusu.
Buranın mesai saatleri hakkında bilgi rica etsek Eser
Herkese Günaydınnnnn yada Tünaydınnnnn
Mersiii
Vallahi ancak kendime geldim. Şimdi kahvaltı keyfimi yapıyorum. O nedenle saate hiç bakmadım. Birazdan hızlı moda geçeceğim
Vallahi arkadaşım evleniyor gece 1:30'a kadar mutfak temizleyip çeyiz yerleştirdik. Ancak kendime geldim. O nedenle de keyif uzun sürüyor
eee bu gece yine vur patlasın çal oynasın..... düğünde... inan ve mert tin düğünü değil mi.. bir konu açalım.. tebrik konusu...
Evet enerji toplamak için uyudum zaten. Bu gece epey uzun olacak. Sabaha kadar uyku yok
GÜNAYDIn GrandePuntoTR.... nasılsınız bakalım..
Günaydın.
Artık Fiorinolu
erkan naber abi ya.. görüşemiyoruz uzun zamandır... akşamları msn açamııyorum fazla evde misafir var...
Ne olsun üstad. Fark ettim bir kaç zamandır yoksun msn de Benim de az moral bozuk az can sıkıntısı. Öyle gidiyor bakalım
Artık Fiorinolu
hayırdır bir yaramazlık yok değil mi... kötü bir şey olmadı yani...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri