günaydınn
Printable View
günaydınn
Tüm arkadaşlarıma günaydın...
GÜNAYDIN, İYİ HAFTALAR.
https://kinna70.sitemynet.com/mynet_...7-gunaydin.gif
Günaydın ıyı haftalar diliyorum...
günaydın arkadaşlar...
saol :D
iyi haftalar nasılsınız bakalım
İyiyiz Mert. Sen nasılsın? Ege havası yaramış bak erkenden uyandın :D
evet tatil herkese yaramış gibi görünüyor :) sabah sabah kalabalıktı sokaklar :) ben bile erken geldim 07:50 de bürodaydım :D
Ewet çok kalabalıktı sebebı ıse 2 tane kaza vardı bayram falan taksici ve dolmuscu arkadaslara yaramamış heralde :D
günaydin nasilsiniz?kaç para topladiniz bakim :D
günaydın arkadaşlar....iyi haftalar... benim senelik iznimin ilk günü.....
Günaydın, işinin başında olanlara kolay gelsin, tatil yapanlara da iyi istirahatlar...
Günaydın gençler hepinize iyi haftalar.
mert izmirde misin haci bodrumami gidiyosun haberleşelim haci hayirli yolculuklar:)yaramazlik etme :D
Onur senın orda tanıdıgın lastıkcı varmı ya bana 4 tane lastık lazım konuya cvp veren olmadı
Herkese günaydınlaaaarrr. :)
Herkesin tatili güzel geçmiştir umarım , keyifler yerindedir inşallah...
Tekrar geçmiş bayramınızı kutlarım...
tatilim hala güzel geçiyor....
eser abi nasilsin yav nerelerdesin tatilin iyi geçmesi güzel face arkadaşlik yollamişsin kabul edilmiştir :D
eyvallah onur ne olsun uğraşıyoruz.... senin nasıl gidiyor..
gitmiyor abi sabit hep hafta içi hergün ben gidiyorum başladik yine işe şükür diyelim :)
günaydınnn herkesee :) tatil dönüşü işlerinin başında olan arkadaşlara kolay gelsin.
Özlem hoşgeldin sende.
Mert Ege turuna mı çıktı, dün Selçuktaydı yaw, gez Mert en iyisini yapıyorsun :)
onur abi akşam izmirdeydim aricaktım seni geç oldu diye aramadım :)
nasilsin alper sabah seni burda görmek ne kadan güzel :)
@mert arasaydin ya haci saat ve mekan sorun değil :D nerdesin şincik :)
alper abi şuan bodrum otobandayım ufak ege turu sayılır ama turu burada noktalicaz :)
c.tesi mi döncen izmire tekrar ?
pazar istanbula yola çıkıcaz c.tesi sabahtan izmire gelmeye çalışıcam buralara kadar gelmişken sizlere uğramadan geçmek olmaz
olmadi cuma aksamdan bodruma kacamak yapabilirim beraber dönebiliriz tabi c.tesi havaalanina gitmezsem :D
hertürlü uyar bana gel beraber gideriz havaalanına :)
gideriz haci ayip ettin senlen cehennemin dibine bilem giderim :)
@deniz abi şaka yapiyorum sorarim bugün yarin herife ulaşabilirsem şu bayram sonrasi işlerimi bi halledim de:)
ademtahir nerede gören duyan yok mu...
eyw abi telefonum var haberleşiriz
ne işler peşindesin :D