eser hayırlı olsun diyelimmi?
bende arabayı sattım gibi olursa öğleden sonra gidecek
Printable View
eser hayırlı olsun diyelimmi?
bende arabayı sattım gibi olursa öğleden sonra gidecek
gülay bilmiyorum vallahi ne olacak ama sabah adam geldi arabaya baktı tamam abi araba benim dedi hast.'de çalışıyormuş 3 de mesaim bitince gelirim servise gideriz sonrada notere gideriz dedi gitti ama şunu iyi anladım benim bu arabayı çok fazla satma niyetim yok içimden bir ses diyorki inş. bu adam gelmez diğer bir seste gelsinde ver diyor hangisinin sözüne inansam bilemedim :)
esercim dularımız seninle inş. hayırlısı olur
Şimdiden hayırlı olsun Eser, umarım istediğin gibi sonuçlanır... ;)
Adem, sana da hayırlı olsun diyelim o zaman... :)
valla bilmiyorum özlem hayırlımı olur hayırsızmı bilemedim :)
dünden bu yana araba bakarım düzgün bişey gözüme kestiremedim 1 tane vardı favorim adam satmaktan vazgeçti tekrar aradım kardeş ver şu arabayı bana dedim :D
abi sıkıntımı hallettim gerek kalmadı diyor adamı gidip dövesim var :D
Adem ve Eser her ikiniz içinde hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.
Amin..
tünaydınlar,
iyi çalışmalar, kolay gelsin arkadaşlar.
@ Esercim hayırlısı olsun, dua edelim güzel haberler için,
@ Adem abi satıyor musun arabanı? hayırlı olsun, Evo (evo beyazından :)) veya Bravo alırsın artık :)
@ Gülay güzel bi haftasonu geçirmişsin anlaşılan, mangallar falan :)
saol alperim inş. hayırlı olur bakalım eğer satılırsa d segmenti bir araç düşünüyorum ama kısmet yinede belli olmaz
407 geçiyor aklımdan
benimde çok hoşuma gerçekten gemi gibi tam uzun yol arabası yürü yollar kurban olsun bana :D
BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:
son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.
özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
cenk@enrikoaliberti.com
Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
:merhaba::clapping:BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI::clapping::notworth:
son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.
özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
cenk@enrikoaliberti.com
Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
@alperim gelirim hiç meraklanma bizi bağlayan araba değil özel duygularımız var :D
ne oluyor burada anlamadım sohbet karışmış dize benzin lpg :D