günaydın gptr ailesi;)nsılsınız bkalım?
Printable View
günaydın gptr ailesi;)nsılsınız bkalım?
Günaydın Oğuz sende benim gibi erkencisin galiba
Günaydın,hayırlı pazarlar...
günaydın hayırlı haftalar
günaydın..
Günaydın hayırlı sabahlar...
selamlar ... arkadaşlar nasılsınız.
Günaydın, iyi haftalar hepinize. Çok yoğun bir gün. İlerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle ;)
eser hoşgeldin yüzünü gören cennetlik:)
yasemin sen bu aralar hep yoğunsun zaten alıştık artık senin işlerine.
Günaydın hayırlı haftalar.... Sağlıklı bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim hepinize dostlarım...
Günaydın,hayırlı sabahlar...
günaydın gençler..
Günaydın herkese..
Hadi sadece günaydın ile kalmayalım.. Bişiler konuşalım. :) Mesela dünkü Barça resitalini falan. Gerçi Yasemin her ne kadar katılır bu konuya bilemem ama.... :)
Mert Mustafa ne olacak bu memleketin hali,GS nin hali ne olacak,döviz fırlamış yine arabaların fiyatlarını etkilermi sence...:)
Valla abi etkilerse etkilesin. Ben arabamdan memnunun. Satmayı düşünmüyorum. Duygusal bağlandım sanki. :) Memleketi sorma valla. Düşündükçe işin içinden çıkılmaz oluyor... Gs nin halini ben bile çare olamam bir Bjk li olarak. :D Ama geçecek ya. Yakındır. Sürekli böyle gitmez. Sanırım Gs lisin?
Fenerliyim kardeşim...:)
Valla Bjk -Fb - Gs bu sene bu üç takımdan da umut yok... ilk başta Bjk biraz korkuttu diğer takımları yaptığı transfelerle ama gördüğün üzre fos çıktı. Dünkü maçtan sonra bizim ligde ikinci sınıf futbol oynandığını bir kere daha anladım.
selamlar... günaydınlar.....