türk filminden bir sahne geldi aklıma okuyunca. seni hiç unutmayacagım süt oglan derdi ya şener şen:D
Printable View
günaydın iyi pazarlar
günaydın.. Mert iyi tatiller...
herkese iyi pazarlar çalışanlara ( bana da ) kolay gelsin çalışmayanlara iyi dinlenmeler...
Selam; sanırım en yeni üye benim. Hiç aklımda yokken bi Punto aldım. Açıkçası kuş serisi ve Palio'dan sonra ben hayatta FİAT almam diyordum ancak, epey bi farklılık var makinede. Burada yeni başlayanlar içinne gibi tavsiyeler var bakmak için dolanıyorum...
Günaydın... Hayırlı Pazarlar... Yunus bey aramıza hoşgeldiniz... Aracınız hayırlı olsun...
Teşekkür ederim. Tuhaf oldum ben daha evvel 2000 motor Vectra kullandım, bu defa motor ufak ve dizel... devir konusuna alışamadım.... :)
zamanla alışırsınız...
herkese keyifli pazarlar...
günaydın forumu ilk ben açıyorum çayı demledim paspas çektim :D:D
hayırlı haftalar
Günaydın canım bendde camları sileyim cayı demle poacaları alırım ben cnmm...
cümleten günaydın:)
sağlık mutluluk içinde bir hafta olur inş...
Günaydın Güzel GPTR Dostları..
arkadaşlar benim arabaya dün akşam durduk yere müşteri çıktı galerici bir arkadaşım 21500 tl ye illa bu arabayı bana ver diyor..
ben önce satılık değil dedim çok ısrarcı olunca 22500 verirsen veriyim dedim o da 22000 tl ye razı oldu yarına kadar bana haber ver dedi kararsız kaldım satsam bir türlü satmasam bir türlü yani :D
günaydin herkese hayirli haftalar bol kazançlar :)
adem abi fiyat iyi bence düşünülebilir :)
sat gitsin.. ben c.tesi servise götürdüm iki tane müşteri çıktı yok dedim :) 40.000 bakımdan çıktım pazar günü arka tampon içeri girdi kaza yaptım gözü kaldı herhalde adamın :D
bugün gene serviste deli olacam az kaldı :D