İyi be abi nasıl olsun aynı koşturmaca işte....
Hava guzel bugun burda...
Sen nasılsın abı cocuklar hastaymıs gecmıs olsun ..
Printable View
zafercim kornam düzeldi :D
kornayı düzelttin bakalımşimdi nereni bozacan :D
Teşekkürler gün benim için farksız birşekilde devam ediyor :)) faturalar, siparişler ve ben :))) Zafer abi cok geçmiş olsun.
deniz tşk ettim hasta oldular geceler zulum gibi geçiyor. bende sıcak bir memlekete taşınacam artık burda yalandan bir güneş buz gibi hava var.:)
onur naptın artık arabayı yıkatmıyon mu korna düzelmiş baksana..
kurudu heralde bu hafta yikicam gene :D
geçmiş olsun bu arada allah acil şifa versin yeni okudum :)
tşkler ali kardeşim ve onurum.
onur benimde tampona sürtmüşler. arkadaş bira döktü içine zarar büyük hafta sonu:)
bira mi döktü koltuklara mi?bu kötü olmuş arabalar dişari da artik allaha emanet yapacak pek bir şey yok :)
arabada bira içersen öyle olur zafercim :D
onur koltuklara degil ayak dibine koymuş bende hareket edince döküldü.. fazla önemli degil iki gün havalandı koku gitti:) tampon ise tırnak giriyor pastayla geçmezmiş oda fazla problemli görünmüyor kafaya takılacak bişey degil..:)
ademcim biz arabada çok bira içiyoruz :) ama hava sogudu ya bacak arasına koymamış birayı ayagının dibine koymuş :D
alem mi yapiyosunuz abi arabada haramdir günahtir:D kokusu geçtiyse sorun yok iğrenç bir kokusu var çünkü.sağlık olsun allah beterinden korusun.
töbe töbe ademcim arkadaşım iskoç degildi:D
alem degil onur muhabet evo bar:D
damsiz giriliyor mu :D
bende iskoç demedim zaten bayan olabilir şimdi anlamamış ayağına yatma zafer arabada kızlarla bira içiyorsun bizden saklıyorsun biz kardeşiz yapma böyle bize :D
dam dır bence :) ser ve açık kürsü :D haksızmıyım abi
onur damlı girilmiyor özellikle damsız giriliyor..
ademcim beklermisin benden böyle bişey :)
zafercim olabilir böyle şeyler nefsine uymuşundur ben saygı duyarım bişey demem :D
ademcim bir bira döküldü konuyu nereye getirdin helal olsun:)
bir benmiyim arabada içki içen koca forumda...
zafercim demek artik türkler sarmiyor iskoç takiliyosun damsiz damsiz :D